|
snezana1980 -> RE: Трудници во третото тромесечје - од 27 до 40 недела (30.9.2010 19:50:14)
|
Moram da vi kazam sto mi se sluci, za cisto ako nekoj drug ne daj boze go snajde mojot problem, da znae za primer od mene, veke sum vo 8mi mesec, i koga moite rasipani zabi pocnaa da me bolat toa bese uzas,cela vilica me zabole,veke ne znaev dali me bole eden zab ili site, cela vecer ne spiev, i poludev od bolka,vela glava pocna da me bole,veke ne znaev sto da pravam od bolka,i se napiv eden ventor,znaev deka se zabraneti ama morav da ja ublazam bolkata,utreto pravo kaj maticna ginekolog pa kaj zabolekar,pritisok 130 so 90, zabolekarot rece ke mi stave pola doza anestezija,bidejki e rizicno, i mi stavi lek na dva zaba, si dojdov doma i posle 3 casa uzasnata bolka ne stivnuvase, i ete me mene pak kaj zabolekar za da go vadam zabot,a zabot zagnoen, go izvadiv i ete sega nema taka da me boli, a vcera mislev ke poludam od bolka, moj sovet do site vas, pravejte si gi zabite na vreme za posle da ne se macite kako mene.
|
|
|
|