Mrs.Tinka -> RE: Трудници во првото тромесечје - до 12 недела (3.12.2011 7:42:45)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: cleo Zdravo na site. Ajde malce pocesto da se druzime na ovoj forum. Nekako koleskive od Treto tromesecie se daaaaleku poaktivni od nas [sm=smiley36.gif] Dzigimigi mislam deka jas i ti sme tuka nekade, i jas sum 3 nedela, od 1vi Dekemvri ke vlezam vo 4ta. Ama sum i dosta isplasena i kako vo iscekuvanje. Amam mislam deka toa e normalno. Bas si velam drugo e koga ke pocne da ti mrda bebusot, pa go osekas i siguren si deka e zivo, a vo ovie pocetni nedeli koga nisto ne osekas..me faka strav, si velam dali e uste tuka vo mene zivo, dali se razviva..?? Eden kup prasalnici mi se vrtat vo glavava, barem dodeka ne gi vidam na eho nema da se smiram. Duri i se mislam dali da go povtorno da go napravaam testot na betahcg za da vidam dali ima pravilno dupliranje na pokazatelot [sm=zmeden.gif] [sm=zmeden.gif] znam, kako poludena sum, ama posilno e od mene. Imate li nekakvi simptomi? Zdravo cleo, pred se cestitkiii. Ako e za uteha, do kraj ke se plasis za se nesto- toa e vrodeno na sekoja zena da se pritresuva za svoite deca uste od zacnuvanje. prvo ke bide da ima srceva akcija, pa da mi se cisti rezultatite od mikro, pa da pomine prvo tromesecie,da mu gi osetis dvizenjata, pa da stignes do 7-mi mesec, pa deveti, pa kako ke pomine poroduvanjeto.....pa duri i otkako ke se rodi, dali ke znaes da go cuvas [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Kraj nema. Ama ne treba i da ima! Dobre dojde vo klubot, da si imas naj lesna i najubava bremenost!
|
|
|
|