БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
спие вечер е трета смена
мојот гледа милионер а јас не сум баш по квизови и се дружам со вас на пп
јас сум на работа а мојата сопруга сигурно гледа ФАРМА на сител или милионер
gleda dokumentarna na DISKAVERY obozava vakvi emisii.
спие
spie se vtati od nokna smena
На работа е.
на работа е
сигурно спие, за разлика од мене
на работа е..се надевам денес конечно ке заврши за да можам да го видам
на работа е , моментално го сервисира новиот џип на мојот шеф. Замислете:кошта милион и нешто а само царина 20.000 евра _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
eve se spremame da ja gledame seherezada i on mora poradi mene ja gleda
јаде костени
дреме заедно со лука и ми е лут
Мами дај му правосмукалка на маж ти веднаш ке му помине лутината и ќе се расположи _____________________________love u all
не би рекла, дајму било што освен правосмукалка или садови за миење
мм изиграва сидар-сида нешто низ дворот,вари ракија...абе многу е вреден
сабајле мм усисиваше,а јас ке го успивав Илија,па син ми кога го виде татко му со правосмукалка,па дете се смее на глас...
Gleda anglisko prvenstvo vo fudbal i zirka vo laptop sto sum vi napisala
хехехех, мојот чита списание некое и чека да се решам да направам нешто за јадење
Me tintra _____________________________"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu
Мојот само што излезе појма немам кај отиде заборавив да прашам
Gleda anglisko prvenstvo a vrti i na Telma na italijansko, neli vikend e ima fudbal.
Mojot e na rabota , mora nekoj i da raboti dodeka jas uzivam
Нема ништо потешко од тоа да го држите вашето бебе во раце, а тоа да плаче со сета сила иако е на...
Развој
Во екот на различни трендови за фитнес, аеробик, пилатес и техники за личен развој, едноставната ...
Спортуваме
Патувањето е возбудливо се посетуваат нови места, побуваме нови вкусови, се впуштаме во авантури....
Прва помош
Летото е сезона на живот, светлина и боја, но и на високи температури, суша, жега и предизвици за...
Живот