БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
Мм во моментов патува за Словенија на предавања за посдипломските. Ми недостига _____________________________Да зборувам на сите човечки јазици, па дури и на ангелски, штом љубов немам, ќе бидам бакар што ѕвони или кимвал што ѕвечи.
бевме во nuk baby центарот да купиме кашички за малиот, не остави кај моите и отиде со еден другар да прават нешто на колата
Spie
Не знам што прави, ама барен знам кај е . Во Ресен на изложба кај брат му (керамичар).
близу ми е преку патот во комшии
Тој работи на компјутерот, јас на лаптопот
`Рчи _____________________________When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
се чуваат со Лука, мама е на работа
kaj mami i tato e na gosti
го однесе Илија долу кај свекрва ми и свекорот
Меша, да не запече ајварот _____________________________When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
го шета Лука, кај и да е ке се вратат треба да спие веке, време му е
mojot ima lozje pa go bere za vino i rakija
става туршија со свекрвата. бре што вредни мажи имаме _____________________________Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.
На работа е.
само што се прибра сега вечера
На работа е цел ден..од 12ч па се до другиот ден..некаде в зори ке се прибере..келнер...Што да правам..
ми го ослободи лаптопот за да ве дружам малку, а тој во меѓувреме е пред ТВ
за мт Аница , мојон си чита пораки на лаптопот па го чекам да ме викне за некое филмче...
MOJOT SOPRUG E NA KOM KAKO I SEKOJ DEN A JAS SE ZANIMAVAM SO MOJOT PREKRASEN ANGEL MARTIN.
само што замина на работа (музичар е) се враќа во раните утрински часови _____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
mojot gleda utakmica fudbal
Vo ovoj moment tato ja drzi Teodora se guskaat i niskaat, a mama ko bozem dreme i cirka so ednoto okce kon niv, _____________________________Нашето сонце од 7 Јуни е Теодора(Божји дар)
Poprava nekoe radio
Igra pink-ponk so drugarite
Нема ништо потешко од тоа да го држите вашето бебе во раце, а тоа да плаче со сета сила иако е на...
Развој
Во екот на различни трендови за фитнес, аеробик, пилатес и техники за личен развој, едноставната ...
Спортуваме
Патувањето е возбудливо се посетуваат нови места, побуваме нови вкусови, се впуштаме во авантури....
Прва помош
Летото е сезона на живот, светлина и боја, но и на високи температури, суша, жега и предизвици за...
Живот