за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Девојки, јас веќе од симптоми немам ни С... освен малце што ме заболува долниот дел од стомакот друго ништо не осеќам али тоа е што е... па се надевам дека нема да дојде онаа злобницааа сепак ќе си почекам до 02 па ќе напраам тест.
31.05.2012, 21:18
Anne^
220
ИЗВОРНА ПОРАКА: Anne^
Девојки, јас веќе од симптоми немам ни С... освен малце што ме заболува долниот дел од стомакот друго ништо не осеќам али тоа е што е... па се надевам дека нема да дојде онаа злобницааа сепак ќе си почекам до 02 па ќе напраам тест.
Имам предчувство дека ќе добијам
31.05.2012, 21:44
Melanija RR
7052
издржи ,многу мислеле но не добиле
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
31.05.2012, 23:35
marija/
150
Здраво рингерајки би сакала да прашам дали кафеавиот исцедок, болка во градите, кичмата и јајниците може да значи бременост? позз до сите
01.06.2012, 00:02
Kolachence
167
Marija/ mozno e! Ako ne premine vo redoven ciklus (so normalno krvarenje), moze da znaci deka si Pozdravce!
01.06.2012, 14:11
Anne^
220
Леле луѓе неможам да издржам до утрее утре треба да добијам а јас немам никаков симптом за добивање.... обично 1 ден пред да добијам ме боли стомак исто како да ми е прв ден од циклусот хммм... мислам дека овој еден ден ми е како една година у пм
01.06.2012, 22:19
marija/
150
За жал добив повеќе среќа нареден пат, ви посакувам на сите што чекаат да им се исполни
04.06.2012, 22:45
Anne^
220
ИЗВОРНА ПОРАКА: marija/
За жал добив повеќе среќа нареден пат, ви посакувам на сите што чекаат да им се исполни
marija/ и јас вчера добив, денес ми е втор ден но тоа е што е, нема откажување! После идеме со нови сили!!!
Него јас се мислам за една друга работа... сум слушнала дека некои жени останале бремени за време на циклусот... паа бидејќи со мм се обидуваме веке 1 година и 2 месеца ќе го пробаме и тоа, гадно е алиии можеби ќе се фати!
< Поракaта ја уредил Anne^ -- 4.6.2012 22:49:53 >
04.06.2012, 23:00
marija/
150
Така е Anne^ и јас почнувам со нови сили и овој месец, па ни останува само да се надеваме дека ќе биде овој месец позз
05.06.2012, 19:53
Anne^
220
Амин боже, чул те господ! Од твоја уста во божји уши! Те гушкамм!!!!
06.06.2012, 00:24
marija/
150
Anne^
07.06.2012, 15:21
SandraR
13
Zdravo ringerajki sakav da ve prasam nesto znaci mi kasni dva dena i denes odednas dobiv bolka za dobivanje i na gajkickite zabelezav krv ama ne crvena tuku rozevkasta mislev deka dobiv staviv vloska ama sega nema nisto ni bolka ni pak menzis.....Sovet sto da pravam pozdrav...
07.06.2012, 15:29
big_mama817
1331
би те советувала да направиш тест за бременост за да бидеш посигурна и со среќа поздрав
07.06.2012, 15:45
SandraR
13
Da toa mozam utre sabajle rano :)) se nadevam ke vidam fala mnogu za sovetot pozdravce
07.06.2012, 16:37
**IRENA
74
Ajde SandraR ti ja pustam celata srekna da si i vides tvoite ili i jas uste 4 dena ke se potrudam da izdrzam za test!ama nekako slaba sum so trpenieto i da ne mislam na toa!
07.06.2012, 22:16
Anne^
220
Ајде нека ни се множат бебушкииии!!!!! Ви посакувам среќа!!!
07.06.2012, 22:26
**IRENA
74
Daj Boze Anne^ isto da se vrati i na tvoja glava sto poskoro!Golema do tebe
08.06.2012, 16:42
**IRENA
74
Zdr!Rano mi e za duri na 11 juni,a i rano mi e za test bar taka mislam a vo stomakot simtomi kako za pred dobivajne drugo nisto!ama se mislam deka ke dobijami se mi se mota vo glava deka i ovoj mesec nisto !
08.06.2012, 21:28
Anne^
220
Ирена миличка, симптомите за и за се скоро исти, исто така имаш болки во долниот дел од стомакот само по благи! Иначе да рано ти е за тест, издржи уште неколку дена па направи си тест! Искрено од се срце ти посакувам да си ги видиш цртки!!! те гушкам
09.06.2012, 16:21
**IRENA
74
ИЗВОРНА ПОРАКА: Anne^
Ирена миличка, симптомите за и за се скоро исти, исто така имаш болки во долниот дел од стомакот само по благи! Иначе да рано ти е за тест, издржи уште неколку дена па направи си тест! Искрено од се срце ти посакувам да си ги видиш цртки!!! те гушкам
Fala ti Anne ^ dusicke Znam deka se isti simprimite ama pa se si velam imam nekade procitano deka nekoj zeni i den dva pred da im dojde im se pojavuvale !pa se mi se mati vo glava da trknam da kupam de ama pak mi e straf da ne se razocaram i ovoj pat ajt ke probam da izdrzam do utre pa ke vidam sto ke vide poso ne mi izleguva od glava kolku i da se trudam se tamu mi e pametot GOLEMA do tebe
10.06.2012, 16:12
Anne^
220
Иренче, имаш нај нај најјј голема поддршка од мене! Стрпи се барем уште еден ден, дај боже да си видиш !!! И те чекаме со позитивни резултати!
< Поракaта ја уредил Anne^ -- 10.6.2012 16:13:04 >
10.06.2012, 19:08
Yummy Mammy
1690
Zenski aj da ve prasam, vie verojatno najmnogu znaete. Koga najrano se pravi testot za bremenost? Jas uste dojam, i nemam dobieno, a nesto vo posledno vreme osekam taka nekakvi nejasni simptomi, kako za dobivanje, ama ne bas... de mi se losi, de mi se vrti, de osekam razni mirisi vo nos, de nekakvi bolki vo stomak...
A da, ne vi kazav deka uste nema ni mesec dena od klucniot moment, na 18ti ke bide mesec dena od "taa" vecer
< Поракaта ја уредил Yummy Mammy -- 10.6.2012 19:12:29 >
10.06.2012, 19:34
Melanija RR
7052
Yummy Mammy јас немам искуство со тестови не сум правела,но од клучниот ден имаш точно 3 недели па ја мислам ако имаш редовен циклус не е лошо да тркнеш утре до аптека па што биде биде
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
10.06.2012, 19:42
Ikana
3780
Uf ne znam dali ima testovi za pred da ti zakasni, probaj, vidi, napravi, pa ako ne zemi eden rezerva, ako ovoj pokaze negativno.....
Jas treba za edno 3 dena da dobijam....
10.06.2012, 21:04
Maca25
7558
Јами мами, направи си еден тест, за сваки случај. И обавезно кажи ни! Јас пред добивање имам секогаш симптоми на бременост, кај и цел живот ми касни, па и после пораѓај ист прича, само плус пловраќање и гадење. Исто како да сум бремена. И затоа пред секое добивање тест си правам, да бидам мирна и сигурна.