Последни статии

Цуцлата: пријател или непријател на развојот?
Цуцлата е еден од најчестите предмети во секојдневието на новороденчињата. Таа им дава утеха, пом...
Опрема и додатоци

Можеш да купиш се освен мир во душата
Во денешно време често го замислуваме богатството како врата кон сe: слобода, удобност, успех. Но...
Живот

А моево дете досега нема паднато колено или лакт да изгребе бре, стално на уста да се паѓало, не знам зошто, изгледа раце не пушта кога паѓа, да не се извалка.
Денес и таа пак ми приреди стрес, трчајќи се залепи во радијаторот, до толку да не се гледало кај оди. И падна назад директ на глава на паркетот. Ја дигнав, не видов џумка нигде, а она плаче вришти, ја земав ја прилепив на рамо кај мене. Кога ја тргнав да ја видам устата полна крв и мене блузата на рамо лом. Леле ми се сврте памет, дури да видам кај е удрена умрев! Брзо ја сопревме крвта, само малку беше ја расекла горната усна, за среќа. Аман веќе, пред една недела исто на бетон падна, пак устата крвој, и дури од двата предни заби по едно минијатурно делче и фали.
го преместив од сабајле да спие меѓу нас со мм и мм станал порано и не го обезбедил бебчо од паѓање. Кога се будам од еден тресок и што да видам. Д лежи на под и плаче и веднаш изрипав од кревет и мм доаѓа и вика дека баш му текнало што не направил и во тој момент случнал врисок.