БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
Dobro utro. Moze za mene edno bebice _____________________________Zivej kako sto mozes koga veke ne mozes kako sto sakas... vazno zivej...
Добро утро!
Dobro utro i od mene
_____________________________"Кога сте мајка никогаш не сте сами во своите мисли. Мајката секогаш мора да мисли два пати, еднаш за себе и еднаш за своите деца."
Dobro utro na site _____________________________Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.
Добро утро
добро утро! _____________________________Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
Добро утро Рингерајковци, каде и да сте _____________________________When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
Dobro utro
добро утро _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
vsem želim dobro jutro
Добро утро и од мене. Со песна нека им оди денот на сите што работат,а останатите искористете го убавото сончево време за шетање
Buona mattina
добро утро !имајте си пријатен ден... _____________________________Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
Dobro utro ! _____________________________Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.
Dobro utro!
dobro utro!ajde nekoj kafe neka stava odma ama!
Добро утро! како сте утрово? _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
Добро утро и имајте убав ден! _____________________________Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
Добро утро _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
Morning!!!!
Добро утро и убав ден на сите
Добро утро! _____________________________Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
И покрај достапноста на информации, сe уште постојат бројни митови поврзани со забременувањето. О...
Да го зголемиме семејството
Првата година од животот на бебето е исполнета со неверојатни промени. Бебињата не само што раста...
Развој
Одлуката за ин витро оплодување е голем чекор кој носи не само физички, туку и силен емоционален ...
Вонтелесно оплодување
Сите сакаме да бидеме поефикасни и да постигнуваме повеќе во текот на денот, но тоа не значи дека...
Живот