БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
Добро утро на сите
Добро утро...убав ден...
Добро утро _____________________________
Добро утро и од мене. Јас денес сум дежурна на емисија па еве сега го пијам првото кафе. Инаку за утре ми треба жртва за снимање. _____________________________love u all
Dobro utro!
Добро утро!
Dobro utro _____________________________Zivej kako sto mozes koga veke ne mozes kako sto sakas... vazno zivej...
добро утро! _____________________________Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
Dobro utro ringerajki !!!! Da ve izraduvam uste od sabajle .... dobiv na testot !!!!
ааааааааа па ова е супер честитки
fala fala....ma da uste ne e potvrdeno, utre ke odam na ginekolog .... nekako neocekuvano mi dojde .... uste sum zbuneta :)
Dobro utro ringerajki.Bujrumte na kafence.Cestito Anabanana
Добро ви утро на сите, леле вчера ме зезаше нетот, енда порака не успејав да пишам.а и сликите од бебе саемотне ми се успешни _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
Dobro utro _____________________________Биди тоа што си
Dobro utro
ооо росана добро утро оваа твоја сара те остава да спиеш до 10 браво _____________________________love u all
Dobro e bebeto da te budi ,a ne svekrvati da ti meri na sat kolku si spiela.A mene mi e gajle pa vazno mene me ceka rabotata.
Добро утро! Убав ден на сите
DOOObro utroooo
добро утро - многу убав ден- имав прекрасно утро- заљубена сум до уши и така _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
Dobro utroooo...Ajde na kafence koj e za... _____________________________Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.
eve kafence _____________________________Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.
И покрај достапноста на информации, сe уште постојат бројни митови поврзани со забременувањето. О...
Да го зголемиме семејството
Првата година од животот на бебето е исполнета со неверојатни промени. Бебињата не само што раста...
Развој
Одлуката за ин витро оплодување е голем чекор кој носи не само физички, туку и силен емоционален ...
Вонтелесно оплодување
Сите сакаме да бидеме поефикасни и да постигнуваме повеќе во текот на денот, но тоа не значи дека...
Живот