БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
КЛИКНИ ..за добро утро!
Добро утро јас сум тука ама многу спор ми е нетот и за една порака да објавам чекам пола саат _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
Добро утро драги мои
ИЗВОРНА ПОРАКА: Rossana
Добро утро и од мене ова утро!!! _____________________________Love is in the air
Eve dobro utro i od menee....Kako ste? _____________________________Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.
Добро утро...се надевам денес ке видиме малкуцка сонце
Dobro utro. Ajde od utre najava - sonce _____________________________Zivej kako sto mozes koga veke ne mozes kako sto sakas... vazno zivej...
еве и од мене едно Добро Утро. со дождов како холандија сме се е зелено и прекрасно
Добро утро и од мене! Како сте? _____________________________"Кога сте мајка никогаш не сте сами во своите мисли. Мајката секогаш мора да мисли два пати, еднаш за себе и еднаш за своите деца."
Dobro utro _____________________________
добро утро на сите _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
dobro utro
Dobro utro!!!
Dobro utro _____________________________Биди тоа што си
Dobro utro _____________________________Насмевката е единствена крива линија која исправа многу работи.
Добро утро! Денес ќе имаме убав ден, ако важи по утрото се познава денот. _____________________________Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.
Dobro utro!!!!!!!
Добро утро!!! _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
ИЗВОРНА ПОРАКА: Rossana ИЗВОРНА ПОРАКА: Rossana
Dobro utro. Konecno sonce _____________________________Zivej kako sto mozes koga veke ne mozes kako sto sakas... vazno zivej...
Добро утро! _____________________________"Кога сте мајка никогаш не сте сами во своите мисли. Мајката секогаш мора да мисли два пати, еднаш за себе и еднаш за своите деца."
И покрај достапноста на информации, сe уште постојат бројни митови поврзани со забременувањето. О...
Да го зголемиме семејството
Првата година од животот на бебето е исполнета со неверојатни промени. Бебињата не само што раста...
Развој
Одлуката за ин витро оплодување е голем чекор кој носи не само физички, туку и силен емоционален ...
Вонтелесно оплодување
Сите сакаме да бидеме поефикасни и да постигнуваме повеќе во текот на денот, но тоа не значи дека...
Живот