БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
Dobro utro!
Dobro utro _____________________________Zivej kako sto mozes koga veke ne mozes kako sto sakas... vazno zivej...
Dobro utro na site!!!!
Добро утро и од мене. Професорице, ајде побрзо да оздравеш
Добро утро
Добро утро! Како сте овој тмурен четврток? Нема шетање ни денес... времево цела недела не затвори дома . < Поракaта ја уредил ripce -- 15.4.2010 9:05:23 > _____________________________"Кога сте мајка никогаш не сте сами во своите мисли. Мајката секогаш мора да мисли два пати, еднаш за себе и еднаш за своите деца."
Dobro utro.Ova utro izgleda prvi stanavme . Ve pozdravuva Milan. _____________________________Лука и Милан се моите сонциња.
добро утро
Dobro utro!!!
Добро утро,жени кај сте да не се успавте сабајлето.
Добро утро! Имајте убав ден! _____________________________Пред да скокнеш, кажи оп!
Dobro utro na site budni _____________________________Zivej kako sto mozes koga veke ne mozes kako sto sakas... vazno zivej...
добро утро _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
Dobro utro i imajte ubav den!!! _____________________________Насмевката е единствена крива линија која исправа многу работи.
добро утро на сите,ова е првото утро Марко да спие,а јас да сум станата
Добро утро! _____________________________"Кога сте мајка никогаш не сте сами во своите мисли. Мајката секогаш мора да мисли два пати, еднаш за себе и еднаш за своите деца."
dobro utro na site
Добро утро, РР! _____________________________Пред да скокнеш, кажи оп!
Jas si se iznapisav uste od rano po sabajle, a na nikoj ne kazav dobro utro E aj sega edno dobro utro na site vas
Добро утро...сонцето срамежливо ѕирка и не' поздравува
dobro utro na site _____________________________Bless and you will be blessed!
Добро утро! Каде сте сите Еве 9 часот поминува нема никој да се јави, што се случува утрово _____________________________"Кога сте мајка никогаш не сте сами во своите мисли. Мајката секогаш мора да мисли два пати, еднаш за себе и еднаш за своите деца."
Планирањето на бременост е возбудлив, но понекогаш и стресен процес. Додека кај некои парови забр...
Посета на доктор
Одлуката за ин витро оплодување е голем чекор кој носи не само физички, туку и силен емоционален ...
Вонтелесно оплодување
Сите сакаме да бидеме поефикасни и да постигнуваме повеќе во текот на денот, но тоа не значи дека...
Живот
И покрај достапноста на информации, сe уште постојат бројни митови поврзани со забременувањето. О...
Да го зголемиме семејството