БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
dobro utro
obro utro Imajte ubav den _____________________________Биди тоа што си
Јас се изнапишав, па сега да ви кажам Добро утро! Пријатен ден, а сега да се фатам за работа!
Dobro utro vo ova snezno utro _____________________________Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.
Добро утро..имајте пријатен ден
Добро утро и од мене. Денес е убав снежен ден! _____________________________Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.
Dobro utro i bas ubavo sto ima sneg vo MK.Ovde grmi covek da se isplasi od sto e jako sigurno pak bura nekoja ke stegne
добро утро _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
Добро бело утро на сите..:)
Добро утро на сите!
e za mnene sega edobro utro
Bravo none koga ti dozvoluvaat uslovite taka da spies _____________________________Биди тоа што си
Добро утро, рингерајки! Прекрасно утро! Следи викенд!
Добро утро! _____________________________"Кога сте мајка никогаш не сте сами во своите мисли. Мајката секогаш мора да мисли два пати, еднаш за себе и еднаш за своите деца."
MORNING Imajte ubav den!!!!!
Добро ви утро на сите!!! _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
Dobro utro, denes petok, utre vikend, yuhuuuu
Добро утро и од мене _____________________________Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.
Добро утро!
dobro utro do site
Добро утро!!
добро утро рингерајки
Добро утро РР мајки има некој разбуден.Ајде станувајте 08:18 е часот.
Dobro utro!!!
Машкиот стерилитет е почест отколку што многумина мислат и учествува во значителен процент од слу...
Неплодност
Бременоста не значи целосен одмор и избегнување физичка активност. Напротив, умереното и правилно...
Вежбање
Овулацијата е клучен момент во менструалниот циклус и претставува период кога шансите за забремен...
Овулација и плодни денови
Во динамичното секојдневие, многу родители се соочуваат со предизвикот како да најдат доволно вре...
Односи во семејството