БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
Nesto e mnoogu tivko ova utro _____________________________Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.
Dobro utro!!!!
чекај нема никој посебно изгледа.јас да се изначитам тоа што сумпропуштила па ќе почнам да станувам гласна _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
Dobro utro caci _____________________________Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.
Dobro utro!!!!Vi posakuvam prijaten den
Dobro utro i od mene
Добро утро!!!
ИЗВОРНА ПОРАКА: BEBICA Nesto e mnoogu tivko ova utro
Добро утро...Мис како изгорениците утрово?
ИЗВОРНА ПОРАКА: mis. ИЗВОРНА ПОРАКА: BEBICA Nesto e mnoogu tivko ova utro добро утро оваа бебица смирување пред бура
ИЗВОРНА ПОРАКА: mis.
добро се изгоениците се смири ноостана рана.
dobro utro na site i vi posakuvam ubav den a i malku potopol da bide od vcera
ИЗВОРНА ПОРАКА: BEBICA samo da nebide kao ona vcera zatisje pred bura
dobar dan!
Добро утро! Ви посакувам на сите убав ден, и денес да ми бидете полни со позитивна енергија!
Dobro utro Bile i na tebe.I jas tebe ti posakuvam ubav i sreken den.Jas eve se raduvam paga sneg ovde vo Belgrad se e beeeelo. _____________________________Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.
dobro utro! _____________________________Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
добро утро на сите!!! _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
Добро утро и од мене!
Dobro utro!!!!!
Добро утро!!
Добро утро, имајте убав ден _____________________________Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.
Dobro utro
dobro utrp i od mene na site
Dobro utro i posakuvam ubav den na site denes
Кога ќе завршиме со пропишаната терапија, природно е да се запрашаме: „Дали сега сe е завршено? Д...
Здравје
Денес зборуваме за соништата, оние вистинските, оние кои понекогаш се плашиме да ги кажеме гласно...
Живот
Многупати сме спомнале дека бременоста носи бројни промени во телото и физички и емоционални. Едн...
Нега
Колку пати сте јаделе нешто и потоа сфатиле дека не сте биле навистина гладни?
Исхрана