cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Во која боја го облекувате своето дете?

clock-img

06.04.2011, 20:32

clock-img

lukas

pencil-img

2148

vo teget,siva (griava)plavo nebesno i tie se pocestite boi na lukas gi obozavam tie boi..drugi vo plakarceto se zeleno i belo..

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

clock-img

06.04.2011, 23:25

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Во плакарчето на нина ги има сите бои, од бела, сина, зелена, црвена, црна, но преовледуваат розевата и лила. Што да правам кога таа сама си ги бира алиштата?!? моментално хит ни е лила. 

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

06.04.2011, 23:31

clock-img

Tanjat7880

pencil-img

1256

Seushe mozam da odlucuvam za garderobata na mojot sin i nejzinata boja i zatoa preovladuva teget,sina no najubavo mu stoi CRVENA!

clock-img

06.04.2011, 23:44

clock-img

aleksandra90

pencil-img

124

I jas sin mi go oblekuvam vo site boi osven vo rozeva, lila.. Sepak najmnogu mi se dopagja koga ke go vidam oblecen vo crveno..user posted image

clock-img

06.04.2011, 23:48

clock-img

denim

pencil-img

351

Kerka mi najcesto vo roze, lila i zelena a malite sincinja vo teget, oranz i zelena. Se razbira imame garderoba i vo drugi boi, no ovie se najzastapeni.

ПО 100 ГОДИНИ ...НЕМА ДА БИДЕ ВАЖНО КОЛКАВА БЕШЕ МОЈАТА СМЕТКА ВО БАНКА, КАКВА БЕШЕ КУЌАТА ВО КОЈАШТО ЖИВЕЕВ, ИЛИ КАКОВ АВТОМОБИЛ ВОЗЕВ. ...НО СВЕТОТ МОЖЕ ДА БИДЕ ПОИНАКОВ ЗАТОА ШТО ЈАС БЕВ БИТЕН ВО ЖИВОТОТ НА ЕДНО ДЕТЕ!

clock-img

07.04.2011, 00:32

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

Јас за жал се уште не одлучувам за боите, затоа што се уште носи алишта кои му се поколон од роднини, пријатели, што за повојница, што за роденден, но на поблиските им сугерирав дека сакам зелена и претежно таа преовладува, макар што има и на плаво, тегет, жолто и нешто сиво се наоѓа
Инаку немам предрасуди за боите, има носено дури и црвено (такви беа тренерките, тегет долните, а горната од напред црвена) и едно виолетово карирано кошулче има, многу е убаво, а исто така ја сакам и портокаловата боја. Кога го купувавме скафандерот, не праша какво е, машко рековме и ни покажа само плаво и кремово, па после гледам и на портокалово имаше и ептен ми се бендиса, и тоа го купивмеuser posted image Е сега ептен во некоја розева нежна не би го облекла

< Поракaта ја уредил Snowhite -- 7.4.2011 0:39:01 >

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

07.04.2011, 01:40

clock-img

ikki

pencil-img

224

andreja naj4esto e vo crveno mn ubavo i stoi ama ima i poveke rozevi raboti  na povojnica so i gi nosele.

clock-img

07.04.2011, 08:39

clock-img

skorpijana

pencil-img

683

najcesto vo sina ili siva ali imaat i vo drugi boi postariot sin mnogu ubavo mu stojat crveni bluzi pa taka da ima i crvena obleka sekako i vo drugi boi osven rozeva lila

zivej go sekoj dena kako posleden

clock-img

07.04.2011, 10:31

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

Во која боја и да го облечам син ми ми е многу убавuser posted image
Бидејќи е бел се му стои убаво. Се водам од тоа мене што ми се допаѓа па му купувам. Дали било сино, зелено, црвено, бело, жолто не е битно. Мислам дека изборот е многу голем бидејќи секоја боја има повеќе нијанси па може да се комбинира.

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

07.04.2011, 10:39

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Според мене нема детенце на кое некоја боја не му стои убаво, а и јас се нервирам што кога ќе прашам во продавница за машко само сино ми даваат, неговите алишта се претежно такви сите такви му носеа , со мал исклучок на зелено, сиво па и црвено, си ги носи тие пошто ако купам немам место кај да чувам

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

07.04.2011, 11:05

clock-img

Tanjat7880

pencil-img

1256

Pepelashka,moeto dete e primer za toa kako meze nekoja boja da ne mu stoi na nekoe dete,bel e Gabriel ko proziren da e pa ako mu oblecam krem,zolta ili portokalova boja ko da mi go nema deteto!

clock-img

07.04.2011, 11:20

clock-img

mama26

pencil-img

3977

user posted image temava e , vo site boi [osven rozeva] go oblekuvam user posted image

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

clock-img

07.04.2011, 19:44

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Најмногу розево и лилјаково ама тоа се комбинира со сино, сиво, бело. Последно што и купивме: сиви панталони и џемперче сиво - бело - лила (на риги)... и кога ја облековме со бело кошулче му велам на мм - ако и го соблечам џемперчето, некој може да си помисли дека е машкоuser posted image
Ама па ако е женско не мора само во розево да еuser posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

08.04.2011, 00:16

clock-img

ole2004

pencil-img

686

Eva ja oblekuvam vo site mozni boi,pa i sino,sivo,teget,maslinesto...Mnogu me raduva sto oblekata koja ja dobivme na poklon ne e isklucivo rozeva bidejki bas i ne ja obozavam taa boja.Ne mi e jasno zosto ako e devojce mora da rozevo koga ima tolku ubavi boi i nijansiuser posted image

clock-img

08.04.2011, 08:57

clock-img

petra27

pencil-img

385

Stefan najcesto go oblekuvam vo crveno,belo,teget....mnoooogu retko vo sino i zeleno...poubavo mu stojat jaki boi

clock-img

09.04.2011, 13:07

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Имаме гардероба во сите можни бои. Портокалово, жолто, сино, малсинесто, тегет со шари во сите бои, пижами со сини и розови мечиња, сиви, црвено-тегет...
Од сите алишта што сме ги добиле за поклон дали 20 % беа сини, сите други различни бои. Од братучетка ми имам земено и некои тренерчиња со цветчиња user posted image  
Имаме лилакова блуза со бело, воопшто не е женска. Има и розеви маички, а наменети за машки. И во такви би го облекла ако му стои убаво.
И јас кога му купувам нешто гледам да не е сино, па не мора се да му е во таа боја ако е машко!

А да имам ќерка во сите можни бои ќе купувам облека, па дури и сино, тегет...
Мислам дека нема некоја боја која е строго машка или женска.

Live and let live

clock-img

09.04.2011, 13:26

clock-img

kremco

pencil-img

414

Jas sin mi go oblekuvam najcesto vo teget,najubavo mu stoi so sinite oci..Ima sivo,zeleno,belo,kremasto,sino ama pretezno teget sto veke i zdodevno stana,mora da se podnovime..Sega sakam posvetli farmercinja i nekoi poubavi boi crveno,zeleno site mu stojat ubavo..user posted image

clock-img

09.04.2011, 20:37

clock-img

Pregnant

pencil-img

88

Кај мене иако и двете се женски, воопшто не се ограничувам на боите. Розовата не ја обожавам воопшто, така што тоа што го имаат розово им е донесено на поклон. На поголемата убаво и стојат појаки, потемни бои, кафеава, маслинеста, темно лилјакова, а сега на малата некако почнав со тегет. Се смеам и велам синот на мајка. 

clock-img

16.04.2011, 21:08

clock-img

julijajaneva

pencil-img

1

Jas sun nova na forumov. Imam bliznaci, masko i zensko. Gledam sekogas da se obleceni ubavo. So boite sekogas epten zenski boi za Sara i epten maski boi za Filip. Ke mi kaze li nekoj kade kupuvate ubavi baletanki za zenski bebinja i po koja cena gi plakate? 

clock-img

17.04.2011, 11:30

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

Све му боје, лепо стојеuser posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

17.04.2011, 16:21

clock-img

Џесика

pencil-img

2036

Претежно во црвено го облекувам, портокалово, сиво, нешто малку имам плави и зелени алишта... и затоа ми требаше година дена да ја убедам комшивката дека е машко... буквално цела година девојче го мисли дека е... (сфатив откога ми кажа пред некој ден дека не требало веќе да го шишаме, греота било, девојче било) user posted image user posted image user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

clock-img

09.05.2011, 22:42

clock-img

mami 3.

pencil-img

60

Jas koga se porodiv so prvata kerkicka se rozevo ni donesuvaja, so vtorata isto se rozevo. I mm vika preku glava mie rozeva boja, i den denes koga kupuvame nesto za niv dve sekogas im zemame alista na svetlo zelena, zolta, crvena, violetova, pomarangjesta boja. Sega vece i so 3-to bebe na pat, ako bide zensko ipak ce odvojam nesto od rozevite alista od sestrickite (po inat na mmuser posted image ) ali ako bide masko zdravje, moram mnogu alista da frlam ili da gi dadam na nekogo. Zatoa jas sum za toa koga ce se rodi bebe, ako e zensko da ne se nosi alista se vo rozeva, ili ako bide masko da se nosi se plava boja.

clock-img

09.05.2011, 22:54

clock-img

rina13

pencil-img

1147

u sekakvi boi belo zeleno zolto violetovo u sto stignam u toa ja oblekuvam

clock-img

08.06.2011, 23:38

clock-img

elenaj

pencil-img

37

Najcesto vo rozevo ( neli site nosat rozevo za devojce user posted image ) belo i zeleno ama na majka mi i se smaci da ja gleda samo vo rozevo pa i kupi lilavo bodi i belo kompletce kombinacija so crveno i teget user posted image

clock-img

08.06.2011, 23:47

clock-img

Тања РР

pencil-img

2029

ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom

Све му боје, лепо стојеuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  
Исто и на мојата мома. Имаме облека во сите бои.

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

Последни статии

article-img