cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

Во која боја го облекувате своето дете?

clock-img

27.03.2009, 12:59

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Дали имате одредена боја во која го облекувате своето дете?

Јас Мартина ја облекувам во секоја,и во зелена,и сина, и кафена, црвена а нормално доминира белата и розевата. Немам предрасуди за боите, а воглавном подароците кои ги добива се со розева боја.

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

clock-img

27.03.2009, 13:45

clock-img

vesna_kr

pencil-img

217

ЈАс сакам во сите бои да ја облекувам ама претежно и доминира розовата боја.

clock-img

27.03.2009, 15:43

clock-img

mis.

pencil-img

3845

Јас имам два сина.Марин обожава зелена боја и во последно време му купувам на зелено а најчесто тоа емаслинастата боја.Инаку носи и сина,тегет,кафена дури има гардероба и на црвено,портокалово.Летно време исто така носи и жолто,светло сина,кремаста.Отприлика сите бои освен розевата со доминација на маслинастата.Стефан го облекувам претежно вп пастални бои сина,зелена,жолта

clock-img

14.05.2009, 08:43

clock-img

mami

pencil-img

8680

јас гледам Лука да го облекувам во сите бои...а подароците што ги добива се главно во сина боја и она што најмногу ме нервира е кога купувам нешто и ме прашуваат- а машко е или девојче и кога ке им одговорам  ми вади само работи со сина, тегет и евентуално кафена боја.... Ме нервира таа предрасуда со боите...

clock-img

14.05.2009, 11:38

clock-img

niki

pencil-img

4299

Sakala ili nejkela jas pretezno ja oblekuvam vo rozevo, zosto site taka ni podaruvaat, i me nervira strasno. Edvaj cekam da potporasne uste malku pa da prestanat tolku so kupuvanje i da vidi detevo moe i nekoja druga boja. Pogotovo vo prvata godina samo rozevo imase, mi se zgadi bojata.
I sega koga ke si ja vidam vo nekoja druga boja mnogu ubavo mi izgleda i mnogu i se raduvam.

clock-img

17.05.2009, 12:42

clock-img

Mlada mama

pencil-img

13

se uste ne go oblekuvam,ama koga ke i se rodi sinceto ke si go oblekuvam vo plavi,zeleni i dr nijansi

clock-img

25.05.2009, 14:00

clock-img

biljanaM

pencil-img

662

и јас Воислав го облекувам во секаква боја ама во оние боички што се ептен за женско,на пр. розево не.

Ил смо само ту због рамнотежа меџу звездама.....

clock-img

31.07.2009, 15:44

clock-img

ripce

pencil-img

2148

претежно сина, зелена, маслинеста и кафеава

clock-img

31.07.2009, 15:49

clock-img

milijana

pencil-img

323

Jas imam predrasuda kon crnata boja..mislam deka ne e za deca.Sega sekoj ima svoj ukus ,,Rece gavolot i sedna vo koprivite,,Toa e edna moja izreka.. se koristi za razlicnite vkusovi, pa molam da ne se oseti nekoj navreden koj ja obozava ovaa boja. Site drugi boi mi se ok.Pozzz mamicki.

clock-img

02.08.2009, 09:51

clock-img

mimicka

pencil-img

183

Nemam odredena boja go oblekuvam vo site boi osven vo rozeva.

clock-img

02.08.2009, 12:46

clock-img

big_mama817

pencil-img

1331

jas moeto go oblekuvam vo site boi

Децата се најголемо богаство :)

clock-img

03.08.2009, 19:29

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Син ми повеќе не ме шиша што се однесува до облеката и боите. Сам си бира се, јас одам со него само да платам и да се честиме во слаткарница потоа. user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

04.08.2009, 17:47

clock-img

nadica

pencil-img

4381

site boi gi imame no dominira rozeva pa bela, crvena, zolta, lila...

clock-img

11.08.2009, 23:14

clock-img

Natasha5

pencil-img

830

Nie posto ne znaevme sto e oblekata ni e sega za sega poveke zolta,zelena,bela a inace ke ja oblekuvam vo site boi mrazam koga gi oblekuvaat zenskite samo vo rozevo ili maskite samo vo sino.Jas ke ja oblekuvam vo site boi.

clock-img

24.08.2009, 10:49

clock-img

garfild

pencil-img

118

Претежно розева,но и во други бои како жолта,зелена,бела....Зависи од поклоните што сме ги добиле.

clock-img

07.09.2009, 10:15

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

Јас во секоја боја го облекувам Дамјан освен во розева и виолетова, тие се сепак ептен женски бои.

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

05.12.2009, 11:36

clock-img

mami

pencil-img

8680

Во последно време некако се му купувам во маслинасто зелена..што знам, многу ми е убав во таа боја...а розева и лила не доаѓаат во предвид, јас за мене не ги сакам па него да му ги облекувам

clock-img

05.12.2009, 11:40

clock-img

Mila na mama

pencil-img

1152

Зимава хит ни е лила и виолетово, јакна, чизмички, 2-3 пара панталони, фустанче, 4 блузи, неколку боди се во таа боја. дефинитивно ни преовладува розево, лила виолетово и џинс. Додуша имаме и бела облека, по нешто жолто а и зелено сомотно фустанче ама тоа е незначително во споредба со розе-лилавата планина во плакарот на Мила. Ех што не сум на нејзини години.

love u all

clock-img

05.12.2009, 11:46

clock-img

mis.

pencil-img

3845

јас во последно време и на Стефан и на Мартин му купувам гардероба во кафена боја.Многу ми де допаѓа како му стојат и на двајцата.

clock-img

05.12.2009, 11:48

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

кафено и кремасто за во зима ама во последно време некако сиво/тегетна комбинација ептен ми се допаѓа.

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

06.12.2009, 14:34

clock-img

natasha

pencil-img

430

Bidejki mojte deca se maski gi oblakam vo site boi,sem vo rozevouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.12.2009, 14:37

clock-img

STRUMFETA

pencil-img

566

Vo site boi sto mi se dopagaat.Ama kako mu stoi crvenauser posted image .

clock-img

06.12.2009, 14:38

clock-img

Iva

pencil-img

626

ИЗВОРНА ПОРАКА: STRUMFETA

Vo site boi sto mi se dopagaat.Ama kako mu stoi crvenauser posted image .

Исто

clock-img

06.04.2011, 19:34

clock-img

mamamoni

pencil-img

492

розева, лила, бела, многу сакам светла сива но немаше алишта за девојче во таа боја, сега гледам за малку поголемки има, и за летово сакам тегет, бело и црвено (морнарски стил) и за мене го обожавам за летно време

Daughters are another version of yourself, but only better !

clock-img

06.04.2011, 20:28

clock-img

*miki mami*

pencil-img

579

Vo siteboi osven vo rozeva i violetova user posted image

Последни статии

article-img