БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
јадам
Си ги префрлам сликите од излетот од апарат в компјутер _____________________________Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
Печам пица _____________________________"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
Само што се издпилирав со новиот депилатор- сега се ладам _____________________________"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu
јадам пудинг _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
jadam pukanki
се мислам колку ме мрзи да одам да си легнам _____________________________Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !
Vo momenrov ja pecam poslednara tepsija kiflicki. Slednata nedela ima rodenden sin mi pa se spremam. _____________________________A baby makes love stronger, the days shorter, the nights longer, savings smaller and a home happier.
Vo momentot sum so cela cinija slatki ostanati od imendenot na mm i neznam kolku izedov
samo sto ezedov vakva milka
На работа сум, пијам кафе уз цигарче, правам пресметки за клиенти... _____________________________Рани куче да те лае!!!
Пијам чај и се надевам дека нема да бидам болна... се чуствувам како настинка да ме фаќа
Citam niz forumov _____________________________Биди тоа што си
Што правам, собирам дрвца и пијам млеко со несквик
Јадам интегрално геврече _____________________________"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
Работам. Иран ќе го тужи Холивуд поради контроверзната приказна на „Арго“. _____________________________Live and let live
paaa vo normalni uslovi citam sve i svasta. ama sega sobiram drvca :))))
gledame so ivan "cars" na tv i se trudam da najdam minutka da cepnam na komp
Собирам дрвца
hahah, vo momentov jadam
Заклучувам теми, и префрлам постови. Сите сме во трка за поени, ама ве молам проверувајте дали темата што сакате да ја отворите веќе постои. _____________________________Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
cirkam sto ima i na fb
Местам за спиење _____________________________When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
gledam mnogu voskesnati licnosti/nikovi, i mi se dopadja navistina. :) _____________________________Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
klikam sto drugo da pravam na forum _____________________________Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together
Летото носи сонце, топло време, одмори и лесна облека, но за многумина, особено оние со проблеми ...
Здравје
Постојано кружат митови или можеби вистини околу тоа кога можете или не можете да забремените. Ед...
Овулација и плодни денови
Летото е сезона на живот, светлина и боја, но и на високи температури, суша, жега и предизвици за...
Живот
Чувствувате дека бројките на вагата одат нагоре иако не сте промениле ништо значајно во исхраната...
Во добра форма