БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
икај мене 77% со ангелцината сум
лел пак го правев тестов, ми даде 38% аман бре баш за во пекол сум ајде и другите http://www.purescore.com/ _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
Јас 35%. Здраво ѓаволчиња! Напредуваме!
70%...Angelce
Ангел бе ангел _____________________________Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
55% edvaj angel _____________________________Солзата е нејзин начин да се изрази, нејзината тага, нејзината љубов, нејзината осаменост, нејзината болка и нејзината гордост!!!
41% одам право кај ѓаволчињата буааа!!! _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
62% здраво мили _____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
Шајзе Многу мал процент, ми се погодија прашањава
хехехе од пеколот преминав во рајот 59% _____________________________Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
55%, едвај,едвај кај . _____________________________"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
hahha edvaj sum se kacila do rajot :D 55% pola pola _____________________________Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."
Jas sum angelce, a i samata ne znaev 73%!
59% edvaj angel
37%
97% angel
Јас да не пишувам подобро колку излезе.....ама ај кога веќе го правеве да си пишам 19 % _____________________________Рани куче да те лае!!!
ajdeee ni cesnite sestri ne se tolku cesni :D _____________________________Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."
ИЗВОРНА ПОРАКА: luci Јас да не пишувам подобро колку излезе.....ама ај кога веќе го правеве да си пишам 19 %
ИЗВОРНА ПОРАКА: mila28 ИЗВОРНА ПОРАКА: luci Јас да не пишувам подобро колку излезе.....ама ај кога веќе го правеве да си пишам 19 % Luci da ne ne ti se pogodile prasanjata??
ИЗВОРНА ПОРАКА: mila28
ИЗВОРНА ПОРАКА: soci 97% angel
Цуцлата е еден од најчестите предмети во секојдневието на новороденчињата. Таа им дава утеха, пом...
Опрема и додатоци
Во денешно време често го замислуваме богатството како врата кон сe: слобода, удобност, успех. Но...
Живот
Има една работа што сите нe допира, тивко, а силно, а тоа е како да останеме верни на себе во све...
Домот е место каде одмараме, јадеме, спиеме и ги поминуваме најинтимните моменти со семејството. ...