Последни статии

Малку по малку, животот се менува
Има нешто што сите го знаеме, а понекогаш го забораваме, па се разочаруваме, неретко откажуваме о...
Живот

Аутизам и загадување
Секојдневното изложување на загаден воздух е сериозна закана за здравјето, а најновите истражувањ...
Плод

zdravo i od mene rr cestitki za novite trudnici i sreka za onie sto se vo iscekuvanje
, podolgo vreme samo ve citam ,no denes konecno se resiv da pisam, i nie ja zapocnavme postapkata za ivf ,eve veke osum dena primam ineksii suprefact ,me interesira dali vi stignaa ineksiite suprefact i kolku pari se sama da si kupam ako ne stignat, .nie odime kaj dimitrov vo remedika. nesakase da zapocnime odma ,deka leten period ,pa odmori pa da ne bilo vo brzanje i taka no nie sakavme i zapocnavme ,ova ni e prvo invitro ,bockanjeto boli i se plasam mnogu od postapkata, pls podrska
mery
....bev sabajle dadov krv kaj i da e cekam rezultati...vo vrska si miruvanjeto jas lezev 3 dena stvarno gledav da stanuvam samo za do wc i jadenje a posle toa pocnav da si stanuvam i da si se dvizam najnormalno samo bez napreganje....inaku jas sakav da se vratam na rabota 2 ta nedela zosto rabotsta ne mi e fizicki zahtevna no ne mi dadoa taka da si odmarav 2 nedeli....