writing-img

RE: Опрема за новороденче

clock-img

27.02.2011, 21:44

clock-img

bebence1

pencil-img

71

Edno prasanje dali nekoja od vas maicki ima kupuvano podloga za presoblekuvanje na bebusot ama onakva so fioki dolu i ako nekoj ima kade go imate kupeno i kolku pari Pozdrav

clock-img

28.02.2011, 09:47

clock-img

srnicka

pencil-img

413

gi ima vi NUK okoluu 200 evra bese

kolku e ubav zivotot mmmmmmmmmmm

clock-img

28.02.2011, 11:16

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Бебенце, ги има во сите продавници за бебешка опрема. Сега цените се различни, некаде од 6.000 до 12.000 ден. имам гледано. 

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

28.02.2011, 23:22

clock-img

baby mama

pencil-img

679

I vo Premaman imase edno vreme od tie masite za preslekuvanje so fioki.

Always kiss your children goodnight - even if they''re already asleep.

clock-img

01.03.2011, 11:13

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Има о Енци Менци во ГТЦ и карши бисер. Цената им е 10.000 ден и баш се убави user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

clock-img

02.04.2011, 12:21

clock-img

The Lady

pencil-img

18

Zdravo trudnici i majki, dali nekoj znae tocno od kade da kupam FANI peleni? Barav u poveke apteki niz centar ama nema...Pozdrav

clock-img

07.04.2011, 11:38

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

Корис некој вакви заштитници против сонце за бебето?
user posted image или user posted image ко релетни.
Ние купивме минатиот викен супер ни послужија за по пат. user posted image убаво си спиеше. А и ова е добра работа user posted image организатор за автомобилско седиште. Има повеќе џепшиња, ептен практично за на пат.

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

07.04.2011, 12:27

clock-img

zapce

pencil-img

361

prekrasna rabota e poslednoto, se ti e na dofat, sise, cucla, sokce i drugi raboti, kade go ima

Ако не сум за себе - кој ќе биде за мене?
Ако сум само за себе - што сум јас?
Ако не сега - кога?

clock-img

09.04.2011, 12:51

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

Запче мислам дека во секоја бебешка продавница би требало да го имаат организаторот за на седиште.
П.С: Не живеам во Мк.

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

09.04.2011, 20:07

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Пенелопа многу се убави, овде кај мене нема ништо ваквоuser posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

23.04.2011, 13:16

clock-img

Natasa981

pencil-img

955

еве  каква количка за бебе мене ми прави ќеиф..ама не прашувајте колку чини..ужасно е скапа,ама јас си мечтаам дека многу ми е убава! програма на Макси кози, поточно Квини базз 3 е мислам оваа

user posted image

Моќните нешта доаѓаат од малите почетоци - Џон Драјден

clock-img

23.04.2011, 15:16

clock-img

Natasa981

pencil-img

955

stela ,malku ti kasnam so odgovorot ama eve i od mene nesto da procitas..Kolickite na Maxi-cosi porocno Quinny programata se ekstra,ekstra.Ova e provereno zasto moite druagrki i bratucedka mi gi imaat i prezadovolni se ,epten bile pogodeni i za novorodence i za ponatamu.E sega imaat edna maana - premnogu se skapi:) super e ako mozes da si dozvolis, ne se misli voopsto! eve jas postirav i edna slika bas na takva kolicka sto mene mnogu mi se dopaga:) Cenata im se dvizi otprilika 500 eur pa nagore,bez korpa,bez relaksator..

clock-img

24.04.2011, 00:35

clock-img

Meglena

pencil-img

12

i jas sakam nesto da prasam zatoa sto mojata cucka ke se rodi nekade vo maj-juni. Pocnav da kupuvam garderoba za bebusot i me interesira dali ke treba letoska da ja oblekuvam na dodlgi ili na kratki rakavi i kimonki, zatoa sto ke bide relativno malo bebe:)))

clock-img

24.04.2011, 02:45

clock-img

bombica

pencil-img

917

Natasa kolickava e mnoooooogu ubava , nemam zborovi.Samo mnogu skapa be 500 EUuser posted image Gledam na net istata kolicka plus avtosediste i tasna 700 $ ama aj koj da odi do Amerika user posted image Denovive bas gledav po net beby oprema i izgleda najskapo e kaj nas.

clock-img

24.04.2011, 12:04

clock-img

prettygirl

pencil-img

398

ИЗВОРНА ПОРАКА: Meglena

i jas sakam nesto da prasam zatoa sto mojata cucka ke se rodi nekade vo maj-juni. Pocnav da kupuvam garderoba za bebusot i me interesira dali ke treba letoska da ja oblekuvam na dodlgi ili na kratki rakavi i kimonki, zatoa sto ke bide relativno malo bebe:)))

i jas istoto se sprasuvamuser posted image

Ona sto moze da go donese momentot, ne moze ni celiot zivot

clock-img

24.04.2011, 13:24

clock-img

Natasa981

pencil-img

955

ИЗВОРНА ПОРАКА: bombica

Natasa kolickava e mnoooooogu ubava , nemam zborovi.Samo mnogu skapa be 500 EUuser posted image Gledam na net istata kolicka plus avtosediste i tasna 700 $ ama aj koj da odi do Amerika user posted image Denovive bas gledav po net beby oprema i izgleda najskapo e kaj nas.

da,otprilika pocetna cena im e tolku, bez nisto, samo kolicka.. toa e toa. Vo stranstvo se garant poeftini,neznam dali nekoj videl vakvi vo Solun..ajde ima vreme za mene, ima da razgleduvam abe do sto i edno..user posted image

clock-img

24.04.2011, 13:52

clock-img

lilicka

pencil-img

866

Natasa981 количкава е бонбонка ептен е убава кај нас е 500-600евра а јас ја гледав во Холандија е во упола цена баш истата ми е криво што не си ја купив.....само тогаш некако ми беше рано за количка бев 2 месец е сега си се каамuser posted image

clock-img

24.04.2011, 16:00

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

ИЗВОРНА ПОРАКА: prettygirl

ИЗВОРНА ПОРАКА: Meglena

i jas istoto se sprasuvamuser posted image

Јас би го облекла на долги ракавчиња потенки некои аливциња, сепак малите бебиња не се способни сами да ја регулираат топлината па мора да ги затоплиме, додека е најжешкото секако дека нема да ги шетате надвор, а кратки сигурно ќе ви носат за поклони ,user posted image  па кога е ептен жешко и само по боди може дома да си седи а надвор со нешто наметнато за навечер мислам user posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

24.04.2011, 18:20

clock-img

Natasa981

pencil-img

955

ИЗВОРНА ПОРАКА: lilicka

Natasa981 количкава е бонбонка ептен е убава кај нас е 500-600евра а јас ја гледав во Холандија е во упола цена баш истата ми е криво што не си ја купив.....само тогаш некако ми беше рано за количка бев 2 месец е сега си се каамuser posted image

Штеета што не си ја земала тогаш..Не дека и по таа упола цена е ефтина ,ама барем не е 500еурuser posted image Оваа на сликата што ја постирав е со корпа за новороденче, иначе регуларно не добиваш ништо, само количката со обично седиште на неколку нивоа мислам.Значи дополнително си купуваш корпа за новороденче, торба и сл..скапо, скапичкоuser posted image

clock-img

02.05.2011, 15:33

clock-img

Meglena

pencil-img

12

citav pogore ima ostavano komentari za fani gacickite, no toa e poodamna, dali nekoj od vas gi ima videno vo poskoro vreme nekade i ako moze da mi kaze kade, zaradi toa sto ne sum od Skopje, ke treba da mi kaze tocna lokacija:)))

clock-img

05.05.2011, 17:55

clock-img

jana81

pencil-img

450

zdravo dragi rr ja sum 23 nedela, uste nisto nemam kupeno no poleka pocnuvam da razgleduvam razni raboti, ma da nekako mi e se izmesano sto se ke mi bide potrebno a sto ne i sega sum vo faza na biranje na kolicka. gledav na net razlicni marki i modeli, i frliv oko na nekolku od niv ama posto ne sum od sk baram vasa pomos kade bi mozela da najdam kolicki od graco, peg-perego ili pegolini pa koga ke odam na sledna kontrola vo sk da si razgledam
fala odnapred

clock-img

07.05.2011, 03:53

clock-img

bombica

pencil-img

917

Denes gledav vo flaer od vesnik nesto ko lulaska, neznam kako da ja narecam na Graco kosta kaj nas 20 000 denuser posted image Ne deka e nesto neophodno za da se kupi no cenava me sokirase.Ja najdov istata na net i eve videte koja razlika vo cena
Na nasiov standard ovie ceni????Neznam sto da kazam, poarno da ne gledam na net oti iskreno se nerviram.

админ: линкот е избришан (забрането рекламирање)

< Поракaта ја уредил виктори -- 8.5.2011 0:06:05 >

clock-img

07.05.2011, 10:21

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

Бомбица незнам зошто те чуди цената се што е за бебиња и деца е скапо. Една моја пријателка има нешто слично не е од Grako туку од  Mother care го донесе од Англија за половина цена отколку што е тука. Така да преку on-line исто се наоѓа поефитино.

Наташа981 Quinny buzz кај нас тука се многу популарни некогаш и се каам што не земавме таква количкаuser posted image

clock-img

07.05.2011, 12:18

clock-img

Lidina

pencil-img

259

ИЗВОРНА ПОРАКА: jana81

zdravo dragi rr ja sum 23 nedela, uste nisto nemam kupeno no poleka pocnuvam da razgleduvam razni raboti, ma da nekako mi e se izmesano sto se ke mi bide potrebno a sto ne i sega sum vo faza na biranje na kolicka. gledav na net razlicni marki i modeli, i frliv oko na nekolku od niv ama posto ne sum od sk baram vasa pomos kade bi mozela da najdam kolicki od graco, peg-perego ili pegolini pa koga ke odam na sledna kontrola vo sk da si razgledam
fala odnapred

Jana od GRACO kolicki i oprema imas vo Ramstor dolu. Mene mi se dopadnaa kolickiteuser posted image proveri ko ke doagas SK, Za dr marki ne znam. Pozdrav

clock-img

07.05.2011, 16:11

clock-img

bombica

pencil-img

917

ИЗВОРНА ПОРАКА: penelopa

Бомбица незнам зошто те чуди цената се што е за бебиња и деца е скапо. user posted image

Me cudi i toa mnooogu i nemozam da se nacudam na alcnosta za zbogatuvanje na nasive dukandjii.Da skapo e se za deca ama izgleda samo kaj nas.
user posted image

Последни статии

article-img