Последни статии

Цуцлата: пријател или непријател на развојот?
Цуцлата е еден од најчестите предмети во секојдневието на новороденчињата. Таа им дава утеха, пом...
Опрема и додатоци

Можеш да купиш се освен мир во душата
Во денешно време често го замислуваме богатството како врата кон сe: слобода, удобност, успех. Но...
Живот

Поздрав
definitivno kje pochnam sea so pregledi kaj Efremovski , poshto do sega odev kaj Hadji Lega . za do kraj toj da me vodi i da me porodi, i epidural kje izberam definitivno...zoshto da se machime koga moze i da ne se machime neli
.Za zal moeto iskustvo so taa bolnica bese katastrofalno :( Se poragav po priroden pat,ama bev secena malku poveke,lezev samo 2 dena,i toa jas si znam kako gi izdrzav,dr sto me poragase bese ok,ama sestrite bea starasno ne strucni,ne zainteresirania +ima i mn.malku personal,dodeka lezev jas na odd.imase po edna sesta ccc .Higienata vo bolnicata bese mn.losa...posle poragajot pri slucaen kontrolen pregled na krvta se otkri deka sum se zarazila so hepatit B,bev na klinika i tamu so konsultacija so infektolog mi kaza deka spored odredeni parametri vo krvta moze da se vidi koga sum se zarazila so hepatit, vremeto se poklopuvase so mojot poragaj
i dr. infektologot mi rece deka ne saka da obvinuva nekoj ama naj verojatno se imas zarazeno za vreme na poragajot
da platis tolku pari za da se zarazis do hepatit B