cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: chat room

clock-img

18.02.2010, 21:50

clock-img

BEBICA

pencil-img

2014

Kuti sto mojava se nauci da spie cela nok a sega da ti se pofalam neznam dali si procitala vo temata prekin na doenjeto edniot podoj na pladne go isfrlivme a ovoj pred spienje uste eden mesec ke go drzime sem ako ona sama ne me odbi.

Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.

clock-img

18.02.2010, 21:51

clock-img

nadica

pencil-img

4381

aaaa па конечно почнав со учење user posted image user posted image user posted image спремам испит за да го завршам факултетот инаку студирам психологија

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

18.02.2010, 21:52

clock-img

BEBICA

pencil-img

2014

Uf sto ubavo psihologija.E togas sednisi da ucis da ne te zamarame mnoguuser posted image user posted image user posted image pa da zavrsis i da castis.

Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.

clock-img

18.02.2010, 21:52

clock-img

pacuvce

pencil-img

1289

user posted image user posted image user posted image надица...Не сум го знаела овој податок за тебе...Баш ми е мило...Баш би сакала амбициозноста еден ден да ти се исплати т.е да си најдеш работа...

Love is in the air

clock-img

18.02.2010, 21:53

clock-img

nadica

pencil-img

4381

леле кај нас тоа не е возможно ако знае дека сум дома бара мама и цице user posted image user posted image user posted image а овие 2 дена и не е добра кашла и има мала температура па за да не се секира го одложив одбивањето

Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

18.02.2010, 21:55

clock-img

nadica

pencil-img

4381

уф благодарам сега ме засрамивте user posted image
се надевам дека ќе се исплати ама јас морам да го завршам бидејќи поинаку ќе им го скршам срцето на моите user posted image

Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

18.02.2010, 21:56

clock-img

BEBICA

pencil-img

2014

Epa dobro.Ke se odbiete poleka jas mislev deka ke bide mnooogu tesko no zasega e dobro.

clock-img

18.02.2010, 21:58

clock-img

pacuvce

pencil-img

1289

ИЗВОРНА ПОРАКА: BEBICA

Epa dobro.Ke se odbiete poleka jas mislev deka ke bide mnooogu tesko no zasega e dobro.

Bebice,како смо се надали,добро смо прошли...user posted image user posted image user posted image И јас Андреј многу лесно го одбив...Всушност самиот се одби..Само што тргнав на работа после ден-два самиот престана да цица...Изгледа не му беше убаво млекото...

Love is in the air

clock-img

18.02.2010, 21:59

clock-img

BEBICA

pencil-img

2014

Bas taka pacuvce.sega malku tesko se uspivame preku den no toa e ne saka ni mleko an sise nisto samo da ja mazam i da i peam i taka edno saat vreme.user posted image user posted image

clock-img

18.02.2010, 22:03

clock-img

pacuvce

pencil-img

1289

Миличка убава...Можам да ја замислам како заспива со тие бадем-очи...Кукла...

Love is in the air

clock-img

18.02.2010, 22:12

clock-img

BEBICA

pencil-img

2014

A tvojot lepotan moze da mi bide zet mnooogu e ubav i sladok.nemoj da go ukrademe za Blegrad.user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.02.2010, 22:21

clock-img

jovanka

pencil-img

1745

so samoto vleguvanje vo petnaesetiot mesec ovie dva tri dena preku den veke pocna da spie podolgo znaci go nemame ona dvapati spienje tuku ednas podolgo aj da vidam do koga ili mi pravi eksperimentiuser posted image a sise nikako ne saka i drugo kupiv nema sansi pak cice ,lazicka i po nekoja goltka od casa ke bide eve sega spinjeto a sledniot mesec moze ke me iznenadi so siseuser posted image

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

clock-img

18.02.2010, 22:22

clock-img

Rossana

pencil-img

1239

Zdravo  pak. Aaaaaaaa sto stana so Ringeraja nalepnicite??

clock-img

18.02.2010, 22:34

clock-img

BEBICA

pencil-img

2014

Jovanka eve pisav i Monika ne saka mleko na sise pieme od cas a sok pa pie od onie na nuby.

a Rossana za nalepnicite ne znam sto bidna.user posted image user posted image

clock-img

18.02.2010, 22:46

clock-img

Еца

pencil-img

6692

утре ќе ги пуштам, хаха, баш сега средувам  тоа, кога ќе ја оставам Мартина во градинка, одам веднаш во пошта, чекав да донесат од тие пликоа за праќање на маиците.user posted image утре ќе ви јавам за сигурно дали сум ги пуштила

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

clock-img

19.02.2010, 00:13

clock-img

STRUMFETA

pencil-img

566

Nema nikoj za razgovor?A gledam mnogu novi clenovi koi go razgleduvaat portalot.Dobredijdovte.
Ve pozdravuvam site i dobra nok,jas otidov:)

clock-img

19.02.2010, 10:08

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

луѓе ај кажете некоја убава порака за среќен роденден сакам да му испратам на мм да го изненадам додека работиuser posted image

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

19.02.2010, 14:57

clock-img

^SARA^

pencil-img

73

Zdravo! dali nekoj moze da mi pomogne?
me interesira kako se potkrenuva peticija-ima li nekoj sto moze da mi odgovori ?user posted image

*** Верувај во себе ***

clock-img

19.02.2010, 15:21

clock-img

STRUMFETA

pencil-img

566

Peticija za.....?

clock-img

19.02.2010, 15:51

clock-img

BILE.F

pencil-img

670

Порака што ја обожавам и ја имам пратено само на мм!
Наречниците на третата вечер од твоето раѓање дошле да кажат каква судбина ќе имаш. Рекле: здрав, среќен, успешен и опкружен со луѓе што го сакаат. Јас сум тука секој твој роденден да продолжам да те потсетувам на  нивното наречие: Те сакам, со тебе ги постигнав сите успеси, и ме правиш најсреќна. СРЕЌЕН РОДЕНДЕН!

Пред да скокнеш, кажи оп!

clock-img

19.02.2010, 19:34

clock-img

Bile

pencil-img

440

lele kolku mnogu otsutni ima
site ke ve zapisam i neopravdan ke imateuser posted image

Gorana i Stefani

clock-img

19.02.2010, 20:10

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Баш е тивкоuser posted image луѓе каде сте?

clock-img

19.02.2010, 20:11

clock-img

ripce

pencil-img

2148

јас сум тука, само што го заспав син ми, па седнав да ѕирнам што има.

"Кога сте мајка никогаш не сте сами во своите мисли. Мајката секогаш мора да мисли два пати, еднаш за себе и еднаш за своите деца."

clock-img

19.02.2010, 20:17

clock-img

ripce

pencil-img

2148

Почнува Троја ќе гледате?
Јас го имам гледано ама пак ќе го гледам.

"Кога сте мајка никогаш не сте сами во своите мисли. Мајката секогаш мора да мисли два пати, еднаш за себе и еднаш за своите деца."

clock-img

19.02.2010, 20:18

clock-img

Еца

pencil-img

6692

јас си играм до моите принцези и ѕиркам што има тукаuser posted image

Последни статии

article-img