за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
ZABORAVIV da gledam SEHEREZAD Go gledam Karnevalot vo strumica na TV
Rossana,извини можеби некаде веќе си пишала,но кој месец си трудна? _____________________________Love is in the air
9 vcera mi bese posleden termin se slusnav so doktorkata mi zakaza za utre na pregled
ИЗВОРНА ПОРАКА: Rossana 9 vcera mi bese posleden termin se slusnav so doktorkata mi zakaza za utre na pregled
SO LESNO i naskoro kakvo ? _____________________________Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.
fala
za nekoj den mekici ne se sekiraj jas go nadnosiv cela nedela zrelo bebe nisto nasila se se sluci po priroden pat zatoa pozitivna misla _____________________________Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.
Fala Jovanka EDVAJ CEKAAAAAAAM
Честитки Росана...да не ирадуваш што поскоро со најубавата вест
ajde rossana i so lesno da si pomines cekam da mi kazes kako si pominala zosto i mene za mesec i pol me ceka toa
Со лесно и се ке биде добро.Само мисли позитивно!
mis, нас изгледа ни спијат децата во исто време Како си, што правиш? _____________________________When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
Јас ве читам, ама имам еден тон алишта, па морам да пеглам _____________________________Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.
не спијат си играат,стефан еднаш спие.Со игра успееа само мм да го заспијат
Еца ти пеглај а ние ќе ти правиме муабет
јас малку на рр и ќе се спремам имам закажано за шишање.
Леле имам и јас, ама така ме мрзи _____________________________When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
Што се секираш ќе и ги пратиме на еца таа секако и е улкучена пеглата.
Да што велиш..нејзе секако цел ден и е уклучена. Туку мојата пукна пред некој ден, па затоа страв ми е, не од што ме мрзи _____________________________When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
mozete li da odgovorite na ovaa tema:
Zdravo zenski sto pravite? _____________________________Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.
еве по дома се спремам да учам, пеглам а и вас да ве дружам бидејќи конечно и надица се успа во разумно време (сега) ама можеби нема долга да ми биде радоста таа знае и да стане во 2-3 спремна за игра _____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
lele zar i toa pravi bre.jadna ti dusa. _____________________________Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.
ИЗВОРНА ПОРАКА: nadica еве по дома се спремам да учам,
Летото носи со себе топлина, сонце и свежина, а тоа се чувствува и во нашата кујна преку изборот ...
Исхрана
Таа е актерка која не игра за аплаузот, туку за вистината зад секој лик. Разговор со актерката ко...
Живот
Имплантацијата е еден од најсуптилните и најважни моменти во почетокот на бременоста. Тоа е проце...
Први знаци
Кожата не е само надворешна обвивка. Таа е првата линија на одбрана на телото. Како најголем орга...
Нега