ИЗВОРНА ПОРАКА: Annet
абе ти уште ли си тука ааааааааааааааааа
ИЗВОРНА ПОРАКА: miana
Kaj ste be trudniciiii???Ste se uspale denes..Da ne imame novo bebe?????
tuka suuuumm...Minatiot petok mi napravija lazna trevoga i sekoj moment da cekam a bebusov aber si nema
Mene cepot mi padna pred 5 dena a nisto od izleguvanjevo na bebeto..Zatoa i napraviv tema mukozen cep ama za zal mi ja trgnaa
Denes mi e mnogu dosadno,mm e na rabota,kerkami vo gradinka,na sveki sum i liuta i nemam sto da pravam...Sega si jadev i pak dremam..Inaku i jas sum denes 39+5 ct ct cct i ova ke tera do termin izgleda..Denes da vi kazam na TV izgledav dve emisiii..Vo ednata bese gostin Korunoski a drugata bese na RTS nekoja srpska emisija isto za trudnici i da vi kazam pravo solzi mi se napolnija vo ocive i na momenti mi e strav mnogu a na momenti kako da ne sum svesna.,...Vi kazav za nokeska sto mi se sluci..Taman si pomisliv ke odam nakaj GAK - epten jaki bolki ,si pojdov do wc,se isprazniv i bolkite pominaa..Za razlika od prvata bremenost ovaa bremenost cesto mi se slucuva ova ( so dijareata -proliv ) i sigurno koga ke mi dojdat i jakite bolki ke si sedam jas vo wc

i ke cekam da pomine

Leleee ama bas se iisplasiv u sred nok me fatija pa si pomisliv deka pak ke rikam po hodnici zosto nema da imam smelost da vrtam kaj doktorot da mi urgira za spinalna

Ajde neka me fatat denees da se proodam posle 00h da bide 17 ti zosto 7mica mi e omilen broj

Inaku i Tinka e tuka i mila28..Ti kremco koja nedela bese ??/Tuka sme nekade ili?? Mene se mi e spremno za poragaj uste da pocne..I postelkata e zrela i cepot padnat i prolivot e tuka

a bebevo ne iskaca - sto li ceka neznam...