Последни статии

Семејството е местото каде што започнува сe
Тоа е местото каде што ги правиме првите чекори, каде што учиме што значи љубов, грижа, трпение и...
Живот

Слушни, почувствувај, разбери
Во време на брзи промени, дигитална оддалеченост и зголемен стрес, емпатијата станува неопходна в...
Живот

Pocnav da pijam cefaleksin pa ke vidam kako ke bide ako nema podobruvanje mi rekoa garamicin inekcii.2 pati pijam paracetamol i temperaturata mesto da paga se kacuva.Smeam li da pijam brufen, ketonal????
,prvo mi namali na ednata grada a drugata top morav da se izmolzuvam ama forsirav i go stavav pocesto da cica na taa grada sto imav pomalce potoa mi namali i drugata i dobiv panika veke pocnav da s eplasam da ne go izgubam mlekoto,i edinstveno mi pomogna samo sto go stavav pocesto znaci na saat da cica a posle i na drugata vidi probaj samo jas znam deka mi namali od sto bev nervozna vo toj period ,kaj sekogo e razlicno
povekje sakase od nea da cica najverojatno polesno i bese.Ne ja ostavav od taa grada samo tuku naizmenicno i so tek na vreme gradite si se izednacija i po mleko i po golemina,a za doenje nikogas ne sum ja doela legnata,segogas vo skut jas sednata pernica na nozete i
, затоа и мм се зафркава: Има еден Слаткар, а ти си Цицкар