13.06.2012, 16:29

4931
quote]ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR

ме изнасмеа мамичка
  ме изнасмеа мамичка  Не се венчани во црква иначе се си е регуларно не се секирај
  Не се венчани во црква иначе се си е регуларно не се секирај  

Иканче имаш такви бомбончиња спакувани во Делта пресс во гтц по 5 ден мислам беа јас од таму купував. Онака паричка доле, ориз, и што друго незнам (си знаат они како треба) и спакувани со тулче. Чиста работа. Али само пазете да не ви слетаат на глава, боли у пм
  Иканче имаш такви бомбончиња спакувани во Делта пресс во гтц по 5 ден мислам беа јас од таму купував. Онака паричка доле, ориз, и што друго незнам (си знаат они како треба) и спакувани со тулче. Чиста работа. Али само пазете да не ви слетаат на глава, боли у пм  Нас не убија со тие, буквално се гледа на снимката како свеки мава по мене а ја се чудам и покушавам да ги избегнам
  Нас не убија со тие, буквално се гледа на снимката како свеки мава по мене а ја се чудам и покушавам да ги избегнам  
  quote]ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka RR
Моите беа наједноставни.Си купивме бонбони обични од оние белите и врекички такви со срценца мали прозирни како за накит оние минијатурните.Ги врзавме и ај чао пријатно и онака никој не ги чува ,незнам дали ке имамсликада ти покажам ,ако најдам ке ставам

gi naracav od atelje kokev 65den edno bombonce
 gi naracav od atelje kokev 65den edno bombonce 

....
  ....