БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
Пижами. Пижама парти на РР _____________________________You don''t have to be perfect to be a perfect parent.
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly Се ми бое лепо стое сум. Зелени долни тренерки, црно-црвена блуза и бела чарапа :) Тоа е за во домашни услови.
Pizami:))) ee aj edna party,me potseti na edna nova god,imavme pizama parti,nikogas nema da ja zaboravam:)))))))))))
Исто како вчера ова време - пижами _____________________________Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
И јас се придржувам до дрес код-пижами
ИЗВОРНА ПОРАКА: sandriana RR И јас се придржувам до дрес код-пижами
сини панталони до колена, бела маичка, бели сандали и жолто тенко џемперче _____________________________"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu
јас уште сум во пижами - прво да ѕирнам РР, па после ќе се облекувам. _____________________________Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
и јас сум уште во пиџами, со кафе во рака
isto kako vcera ovaa vreme trenerki 3/4 i krem bluza ovai mi se za po doma
Fustan ,na rabotaaaaaaaaaaaa
Пижами, уште го пијам утринското кафе.... _____________________________Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!
тренерки долни, блуза и џемпер плетен, како ме топли како со бунда да сум хехе _____________________________Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away
Јас со хулахопки, тренерки комплет и дебела блуза и пак не можам да се стоплам. _____________________________Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
Crni pantaloni i bluza na rigi so nekolku nijansi _____________________________Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.
Пижами, фатен ми е вρатот и цел ден е наменет за лежење
Црни панталони, класични, виолетова ролка и виолетов џемпер. _____________________________***I'd rather be honest than impresive***
ФАрмерки, црна ролка со кратки ракави и сиво џемперче. Е, ама важно е да напоменам дека се уште сум во старите фармерки.
crni pantaloni,crna bluza i ubava marama nezna roze boja _____________________________Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.
Црни панталони, црно џемперче, розе кошулка, црни чизмички.
Фармерки,дуксерка ,елек зимски Тоа ми е работно одело _____________________________„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “
Тренерки, тие ми се свечена тоалета сега до 40 дена, секој ден од мерак си облекувам нови _____________________________Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
Тегет тренерки,и тегет калчуни _____________________________„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “
Pantaloncinja i bluza sarenka _____________________________Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.
Носам розеви пижами, во 01 часот по полноќ и друга облека не се ни носи,освен ако не си излезен во град де. _____________________________Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!
Царскиот рез е хируршка интервенција, но и почеток на ново животно поглавје. Затоа, опоравувањето...
Породување
Анксиозноста поврзана со предменструалниот синдром (ПМС) и самиот менструален циклус е чест, но ч...
Здравје
На прв поглед, игралиштето изгледа како едноставен простор за детска игра со лулашки, лизгалки и ...
Татино катче
Габичните инфекции се честа појава во бременоста, особено поради хормоналните промени кои ја мену...