БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
пижами спремна за спиење ама некако рано ми е _____________________________Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
пижами
trenerka, djemper, corapi _____________________________Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together
He he site u pizami..a tamu po predhodnite strani da zacita coek sve picnati tip top.
pizami :)
pizami
denes na rabota sum vo patiki, farmerki i belo bluzice
Тегет фармерки, црвено со тегет блузиче, црвен џемпер и црвени патики на платформа _____________________________Рани куче да те лае!!!
Црвено фустанче до над коленици,црно џемперче,црни дебели хулахопки и црни чизми _____________________________"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
Скафандер за астронаути
pantaloni,kosula i ko nametka nesto takvo...i so bi rekla miana prsluk i gakji normalno
ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana RR Скафандер за астронаути
pizami be i stegac. :P _____________________________Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
ИЗВОРНА ПОРАКА: vezilka RR ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana RR Скафандер за астронаути за кај се спремаш?
ИЗВОРНА ПОРАКА: vezilka RR
Tekasa fustance , bluzicka i cizmi.
Покрај останатото. сукња од сестрами која секој момент ќе пукне _____________________________Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!
Панталони, кошула и џемпер, ама униформа е
Pizami i dukserka(malku mi e ladnicko)
Ролка, панталони и ниски чизми _____________________________When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance RR Покрај останатото. сукња од сестрами која секој момент ќе пукне
pizamki
Тренерки, се спремам да облечам пижами ама никако да станам од пред комјутер
розеви пижами _____________________________"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu
dole plavi pizami a gore bela maicka _____________________________Your children will become what you are; so be what you want them to be
Во животот често се соочуваме со моменти кога се прашуваме: „Дали сум навистина подготвен/на?“, б...
Живот
Болното грло е едно од најчестите здравствени тегоби, особено во зимските месеци. Но тоа не значи...
Здравје
Првиот циклус кај девојките може да биде збунувачко и понекогаш малку стресно искуство, но тоа е ...
Тинејџери
Холестеролот е важна маст која телото ја користи за изработка на хормони, витамин Д и клеточни ме...