ovaa leto imase edna takva svadba kaj zgradite na raskrsnica kade sto kolite go blokiraa celiot soobrakaj i vidov kako izvadija stolovi od kaficot sto bese tamu.ako ne bese na taa svadba se izvinuvam.
29.11.2010, 12:24
Pepelaska *
3820
Haahaahaha, da jas bev taa svadba e :) ete kolku e mal svetot
POZZZZ
16.08.2011, 15:43
miana
6152
Koga dojdoa kaj mene da me zimaat ,na deverot mu ja imaa ukradeno ( moite) ednata cevla od korpata..Nastana nevidena panika i gi nateravme da platat i za drugata
16.08.2011, 17:06
Felly RR
7977
ИЗВОРНА ПОРАКА: baby mama
Koga doagaa svatovite kaj nas doma go zaboravile bidermaerot,
И кај нас се случи истото. Го заборавиле, ама немаше ни да се сетат ако сликарот не го побараше за да ме слика со него. И дури рекоа не го даваме бидермаерот, после, а ние сите зачудени (јас и девојчињата што беа со мене в соба) зошто да не ме слика со бидермаер. И отпосле разбрав дека го заборавиле дома, затоа не го „давале“.
20.08.2011, 03:10
blond
1268
Целата свадба беше интересна. Почнувајќи од тоа дека кога дојдоа по мене сватовите си тргнаа од пооооооооочетокот на улицата и сииииите комши ги намамија да излезат. Кумот ги чукна круните во црквата, а јас готова бев да прснам од смеа. Плус и лудиов поп кажа потоа: колку лепчиња скршив толку деца да имате (а скрши 6-7), а јас искоментирав на глас: ахаааааа ај нека се на рамно 11, фудбалски тим
Пред вечерата некаде пејачот разгласи: Младоженците ве покануваат надвор, имаат изненадување за вас. И следеле коментари од тетки, стрини, чичовци: А бе зошто сеа надвор не викаат, да не сакаат без вечера да заврши свадбата, можеби сакаат да не испудат?! А ние имавме огномет спремено. Сите стојат надвор ( а беше ладно), се гледаат меѓу себе не знаат што е изненадувањето. И кога почна огнометот сите со главите нагоре. Е тој дел ќе го исечам да видите какви се смеши сите
Потоа дедо ми кој има 65-66 години играше твист што е невообичаено т.н старец да игра така.
На играњето на пајдушкото се спремивме претходно женските од мојата страна и се вртевме во круг сите на мој знак, бевме синхронизирани така добро како оние двојките во базен што имаат уметнички настап.
И да, смотаната јас бидермаерот кога го фрлав го треснав во земја Така е тоа кога во 7ми месец дрмаш вотка
< Поракaта ја уредил blond -- 20.8.2011 3:16:46 >
30.11.2014, 00:24
scared RR
1349
напиен гостин кој што се клатеше лево десно, клише знам, ама мене смешен ми беше