cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Трудници во третото тромесечје - од 27 до 40 недела

clock-img

28.06.2011, 20:20

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

ИЗВОРНА ПОРАКА: jana81

znaci ne ima za vo septemvri jas sum na 07mi a i hoho e tuka nekade 5ti 6ti ako ne se lazam aj ke se druzme celo leto
nego sakav da ve prasam dali znaete kade vo sk mozam da najdam od onie stikeri sto se za na zid ama detski nekoi so dizney motivi ili nesto slicno i dali bi znaele po koja cena da ne se mn skapi
sakav da pratam i slika za primer ama se brzam aj vecer

Да, овие ќе се сите септембарски бебиња user posted image

А таквите стикери и свашта нешто интересно јас имам видено во Џамбо, баш долу има голем избор од секакви и јас сакам такво нешто да си земам за собата за бебето.

Хеба, се најубаво ти посакувам, да сте живи и здрави и радосни, и па ајде малку кога ќе имаш време да ни кажеш збор два за тоа како се чувствуваш сега со бебето заедно user posted image

clock-img

28.06.2011, 20:21

clock-img

SkCura77

pencil-img

430

user posted image user posted image user posted image HEBA, DA TI E ZIVO I ZDRAVO BEBCETO, GOLEMO DA RASTE I DOBREDOJDOVTE DOMICKA user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.06.2011, 20:23

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance

Bethany....pa jas i ti sme isto ....i mene mi e 09...ili do 12.09.2011..kade planirash da se poragjas..moze da se sretneme...inace kazetemi od kade moze da najdam onakvi plakar-presoblekuvalni ama da ne se mnogu skapi

pozdravce

Да, исти сме, јас ќе се породувам во Штип. А ти?
Тие пресоблекувални се многу убави, ама па јас и немам сретнато да се ефтини, испод 10000 немам видено. Ние зедовме кадичка со даска за пресоблекување заедно, ама па да имам и некаков плакар плус нема да ми биде вишок user posted image

clock-img

28.06.2011, 20:32

clock-img

mamicki

pencil-img

1111

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ДА Е ЗДРАВА И ЖИВА ПРИНЦЕЗАТА ХЕБА И ГОЛЕМА ДА РАСТЕ!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image smiley31.gif]

< Поракaта ја уредил mamicki -- 28.6.2011 20:33:08 >

clock-img

28.06.2011, 20:38

clock-img

Annet

pencil-img

2404

user posted image heba neka vi e zdravo i zivo bebenceto

clock-img

28.06.2011, 20:49

clock-img

kapina

pencil-img

4327

heba cestitki  neka vi e zdrava i ziva kerkickata golema da porasne 

clock-img

28.06.2011, 21:08

clock-img

Calypso

pencil-img

1386

Честитки Хеба, да ти е жива и здрава малата принцеза, голема да расте!user posted image user posted image user posted image

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

clock-img

28.06.2011, 21:09

clock-img

libra.n

pencil-img

645

Heba, cestitki za prinovata, neka e zdravo i zivo, pa cekame porodilna prikazna od tebe user posted image

clock-img

28.06.2011, 21:28

clock-img

jana81

pencil-img

450

Heba cestitki i od mene
ziva zdrava i sekogas srekna i nasmeana da bide malata princeza, GORDOSTA na mama i tato

clock-img

28.06.2011, 22:52

clock-img

varja

pencil-img

12

Честитки Хеба, жива и здрава бебушката user posted image
И јас се спремам за почеток на септември...утре одам за проверка на крвна слика и урина и потоа на преглед (кога ќе закажам)user posted image забушавам некако- требаше минатата недела да одам ама алергија ме фаќа од докториuser posted image

clock-img

28.06.2011, 22:54

clock-img

Lidina

pencil-img

259

Zdravo rr, prvo heba da ti e ziva i zdrava kerkata. Jas se porodiv na 21 juni, se rodi sin mi Andrej. Ne sakase da izleze pa morase carski:-) Mamicki vi posakuvam na site lesen poragaj.

clock-img

28.06.2011, 23:05

clock-img

mamicki

pencil-img

1111

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ЧЕСТИТКИ И ЗА ТЕБЕ ЛИДИНА; ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ АНДРЕЈ И ГОЛЕМ ДА РАСНЕuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.06.2011, 23:05

clock-img

Sasha1

pencil-img

2

1. Chestitki Heba, da e zdrava i ziva bebushkata!
2. Imam edno prashanje do site koi imale problem so namaleni vrednosti na albumini i vkupni proteini - kakva terapija predlozil lekarot, dali kaj nekoj se podobrila sosotojbata samo so ishrana??? Moite ne se mnogu namaleni, ama mi e strav da ne padnat ushte povekje, so ogled na toa deka ne sum ljubitel na mesni proteini, a vo leto skoro na nikakvi???
3. Ima li nekoj so termin kraj na juli ili prva nedela od avgust???

clock-img

28.06.2011, 23:07

clock-img

mamicki

pencil-img

1111

Потсредете се малку, адаптирајте се, и чекаме приказни од пораѓајотuser posted image

clock-img

28.06.2011, 23:09

clock-img

Jule0712

pencil-img

79

Heba da e ziva i zdrava kerkickata a Lidina tebe sinceto zivo zdravo i sekogas nasemani da se i vie so niv user posted image mojot termin e 25 septemvri user posted image ima da se iznacekam za user posted image ako ne me izraduva i izleze poskoro ...pozdrav

clock-img

28.06.2011, 23:15

clock-img

mamicki

pencil-img

1111

Sasha, jas sum so termin kraj na juli pocetok na avgust.

clock-img

28.06.2011, 23:31

clock-img

lilicka

pencil-img

866

Lidina Heba да ви се живи здрави бебушкитеuser posted image user posted image user posted image
Многу бакнежиuser posted image

clock-img

29.06.2011, 00:02

clock-img

Olivia

pencil-img

1961

Blond ,Lidina i Heba da vi se zivi i zdravi bebusite , golemo dobredojde za niv na ovoj svet, guskajte se i sakaj te se user posted image

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

clock-img

29.06.2011, 00:09

clock-img

libra.n

pencil-img

645

Lidina i tebe neka ti e zdrav i ziv sinot, gledam ke ima posvatuvanje na forumovuser posted image

clock-img

29.06.2011, 00:12

clock-img

libra.n

pencil-img

645

ej zenski, vi se zdrvuvaat racete povremeno? Koga ke se razbudam na utro nemozam da gi svitkam prstive od raceve, vkocaneti mi se a i preku denot mi se slucuva kako zdrveni da mi se od vreme na vreme. Go prekinav magneziumot, da ne e do toa?

clock-img

29.06.2011, 00:13

clock-img

bebushkatamojaa

pencil-img

50

user posted image Cestitki za lidina i heba, zivi i zdravi da se bebuskite!!!Ajde sea i nie da se priduzime kon majcinstvoto...Jas sum denes epten konfuzna, bebushka mnogu silno mi mrda a na nekolku pati pocuvstvuvav silna bolka vo koskata od vaginata!!!!!!!Sto li ke e toa?user posted image

clock-img

29.06.2011, 00:15

clock-img

bebushkatamojaa

pencil-img

50

i jas libra.n go prekinav magneziumot a od sedmi mesec sum otecena vo stapalata, a sega veke kulminacija postignuvma so prstite na racete...zgrceni mi se veke cela nedela, i ne mi zameruvajte na pecatnite greski-edvaj pisuvam user posted image uste sto nema da proziveeme niz bremenostive...samo se dobro da izleze

clock-img

29.06.2011, 00:31

clock-img

kikitina

pencil-img

233

Честитки за приновите на Лидина и Хеба user posted image . Инаку и јас откако не пијам магнезиум сум здрвена во рацете, не само на прстите туку и цела рака, и нозете во потколениците. Може требаше да си го пијам до крај user posted image .

Господ постои само ако веруваш во него!

clock-img

29.06.2011, 00:38

clock-img

libra.n

pencil-img

645

Ne Kikitina, podobro e da se prekine vo 9-ti mesec, mene i maticnata i doktorot kaj sto odam na pregled toa mi go rekoa. Ke izdrzime ajde uste malkuuser posted image

clock-img

29.06.2011, 06:05

clock-img

kapina

pencil-img

4327

lidina cestitki neka ti e ziv i zdrav sinot golem da porasne

Последни статии

article-img