Последни статии

Како изгледа позитивен и негативен тест за бременост?
Домашниот тест за бременост е еден од најбрзите начини да дознаете дали сте бремени. Тој го откри...
Први знаци

Кога да направите домашен тест за бременост?
Домашниот тест за бременост е едноставен и брз начин да проверите дали сте бремени. Тој го открив...
Први знаци

Mi rekoa za dve nedeli na prvo eho, znaci nekade 7mi Dekemvri. Togas ke bidam okolu 1 mesec
Dzigimigi mislam deka jas i ti sme tuka nekade, i jas sum 3 nedela, od 1vi Dekemvri ke vlezam vo 4ta. Ama sum i dosta isplasena i kako vo iscekuvanje. Amam mislam deka toa e normalno. Bas si velam drugo e koga ke pocne da ti mrda bebusot, pa go osekas i siguren si deka e zivo, a vo ovie pocetni nedeli koga nisto ne osekas..me faka strav, si velam dali e uste tuka vo mene zivo, dali se razviva..?? Eden kup prasalnici mi se vrtat vo glavava, barem dodeka ne gi vidam na eho nema da se smiram. Duri i se mislam dali da go povtorno da go napravaam testot na betahcg za da vidam dali ima pravilno dupliranje na pokazatelot
. Jas ne mozam da docekam uste edna nedela da si ja/gi vidam angelcinjata
Ti si narednata nedela? A sto se odnesuva do simptomite, postojana macnina, no si se nauciv ednostavno da ja ignoriram
sedi vo race kaj mene no ke se potrudam na poveke druzenje i uzivajte maksimalno dodeka mozete ve guskam site