БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
Сите костими за капење ми се дводелни, во едноделните сум катасрофа. Ајде ова е лесно
дводелен
dvodelen _____________________________Your children will become what you are; so be what you want them to be
Дводелен, мразам едноделни! _____________________________Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...
dvodelen _____________________________Биди тоа што си
И двата
едноделен _____________________________"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
упс мислев дводелен ццц _____________________________"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
дводелен дефинитивно
дводелен одсекогаш, ама ќе видиме баш ова лето.
1-delen _____________________________When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
Dvodelen
Dvo
Постовите се префрлени во темата Бикини или целосен костим за капење _____________________________Рани куче да те лае!!!
Летото носи сонце, топло време, одмори и лесна облека, но за многумина, особено оние со проблеми ...
Здравје
Летото е сезона на живот, светлина и боја, но и на високи температури, суша, жега и предизвици за...
Живот
Чувствувате дека бројките на вагата одат нагоре иако не сте промениле ништо значајно во исхраната...
Во добра форма
Неверството е една од најдлабоките повреди што може да му се случат на еден брак. Тоа не е само п...