Календар Лино (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> Собирање



Порака


caci20 -> Календар Лино (3.3.2010 8:50:06)

Дали добивте календар Лино тие што испративте исечени мечиња? Ние лани добивме ама годинава ништо




big_mama817 -> RE: Календар Лино (3.3.2010 9:17:04)

ние добивме односно мм отиде да го земе сам бидејќи имавме испратено мечиња




zami -> RE: Календар Лино (3.3.2010 9:27:56)

Nie dobivme od Lino, odnosno sestra mi naraca za nas, i stasa kon krajot na januar.

A lani zemavme od Kras, so deset obvivki od zivotinsko carstvo, togas imase reklami za kalendarite ama za Hrvatska, a kaj nas donesoa kalendari tek posle nova godina, bez reklami i najavi, znaci koj znae si zema.




nadica -> RE: Календар Лино (3.3.2010 10:51:52)

добивме по нова година ни стигна по пошта




mami -> RE: Календар Лино (3.3.2010 12:35:31)

Прв пат слушам..Какви се тие календари и кој ги добива?




nadica -> RE: Календар Лино (3.3.2010 12:44:50)

pred nova godina ima[e акција за 5 лино мечиња добиваш календар




natasha -> RE: Календар Лино (3.3.2010 14:39:07)

jas sekoja godina prakam i dobivam




Twins -> RE: Календар Лино (28.9.2010 11:36:15)

Собирате ли Лино Мечиња за нов лино календар 2011година?
Веке почнаа на Лино производите да ги вадат новите купони за лино календар.
Лани испративме и ни стигнаа во средината на Јануари .




mama26 -> RE: Календар Лино (28.9.2010 14:51:01)

ne sobiram twins ama nekoja od drugite mamicki ako sobira neka pise




Snowhite RR -> RE: Календар Лино (21.10.2010 13:43:09)

ај кажете ми на која адреса и што треба да се испрати плс




jovanka -> RE: Календар Лино (21.10.2010 14:12:07)

PODRAVKA DOOEL p.fax 206 1000 Skopje




Martins mom -> RE: Календар Лино (21.10.2010 14:19:03)

а што треба да се испрати?




Snowhite RR -> RE: Календар Лино (21.10.2010 16:21:18)

Па претпостаувавам тоа мечето да се исечи и мислам дека треба 5 такви, ама ај некој за сигурно нека кажи




nadica -> RE: Календар Лино (21.10.2010 16:36:20)

да треба 5 мечиња, на производите ги има сите подетални информации јас сеуште немам купено од новите но лани така беше




Pozitiva -> RE: Календар Лино (22.10.2010 10:41:09)

Ние лани пративме 5 мечиња и добивме календар,си игравме некое време со него,добро ме потсетивте да го побарам пак нејкој ден[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Snowhite RR -> RE: Календар Лино (22.10.2010 17:05:11)

А само мечето треба да се исечи?




nadica -> RE: Календар Лино (22.10.2010 17:18:38)

snowihte купи си еднопромотивно пакување на него ти пишува се и колку мечиња и на која адреса јас денес побарав ама во нашата најблиска продавница сеуште нема од новите пакувања
лани ако не се лажам требаше да ги залепиме на промотивното или нешто слично [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




Snowhite RR -> RE: Календар Лино (22.10.2010 21:53:18)

Ами јас купив сега брзо чоколино, ама ништо не пишува. Старите не важат?




nadica -> RE: Календар Лино (22.10.2010 22:40:38)

па има време не се секирај ќе купиш ново [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
од старите ќе си ги исечеш мечињата, а ново ќе купиш за информации секако ти требаат 5 мечиња ми се чини

инаку надица сеуште го игра ланскиот календар има убави слики и неколку гатанки




Twins -> RE: Календар Лино (23.10.2010 0:54:32)

Treba da soberete 5 mecinja odnoso vo vkupna vrednodt od 1 kilogram, sto znaci 5 mecinja od opakovkite od 200 grama ili 2 od po 500grili 1 mece od 1 kilogram plus treba i kuponot sto e na ambalazata uredno popolnet seto toa najkasno do
15.12.20010.




nadica -> RE: Календар Лино (15.12.2010 14:22:09)

само да потсетам дека денес е последен ден за пријавување за лино календар




big_mama817 -> RE: Календар Лино (15.12.2010 14:36:21)

ние пративме [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Snowhite RR -> RE: Календар Лино (14.2.2011 17:55:05)

Јас пратив за лино календар и за мене и за дугарка ми, ама уште не ни стигнал, а пишува во рок од еден месец по завршувањето на наградната игра. Дали му стигнал на некого?




nadica -> RE: Календар Лино (14.2.2011 17:59:06)

да мене ми стигна брзо откако заврши наградната игра уште пред нова година




Felly RR -> RE: Календар Лино (14.2.2011 19:37:25)

И нас ни стигна исто уште пред Нова ГОдина.




Страница: [1] 2   Следна страница >   >>