|
Ikana -> RE: Многу сум нервозна! (4.3.2012 20:45:28)
|
Jas imav period posle poragjajot, a bre psihoza bese toa! Poluduvav od nervoza, duri zemav tutkav hartija vo raka i ja frlav na zemja, frlav jastuci, bev gnevna, besna za se sto proziveav, bidejki celo vrem se smeev i drzev vo sebe, a ustvari bev gnevna zosto jas niz toa da pominuvam i takvi traumi da doziveam. I od sto bev luta posebno na edna licnost, na koja bezrezervno i veruvav, i poradi koja set_o ova go doziveav, samo poradi los sovet, samo da otidev na drugo mesto da se poragjam, niso od toa nemase da se sluci. I nemav kade da go ispraznam gnevot, besot, lutinata, jas se jadev i drzev se vo sebe, za eden den, eden cel den da vrishtam od placenje i da ne mozat da me smirat ni majka ni maz, nikoj. Sakav edno vreme i lekarstva da zemam, ama srce ne mi dade, morav da dojam i cel toj stres skapo me cinese, skoro go izgubiv mlekoto. I koga taa licnost sto me izneveri dojde vo mojata kukja i barase uste nadomest za toa sto go napravila mi dojde da zemam da ja zadavam. Zanci bukvalno bev raspametena, i najkrivo mi e sto ne go poslusav maz mi, bidejki za se bese vo pravo, otidov po tugj pamet, so izgovor deka tuka sum bezbedna, vo ovaa drzava.....a sega situacijata mi e nikakva, samo zatoa sto ostanavme tuka.
|
|
|
|