Mihaela 2010 -> RE: Која би била причината за развод? (22.5.2013 14:14:40)
|
ako veke koj ima druga koja e poentata da go pravi ljubomoren??? ili ova za da ne si fati druga devojka???? mislam samiot fakt sto toj resil da kontaktira so druga zena, devojce sto saka neka e, e loso.. ubavo e taa da se dotera i da izleze ama sto??? nego kje mu padne cudno, mozebi ke bide ljubomoren ama ne znam dali toa e resenie na problemot sto ke si rece lele vidi ja zena mi, a be taa ubava bila....moze nekoj maz da mi ja zeme, daj da si se priberam jas doma... vo nekoj slucai moze ke rezultira so toa sto toj ke se zamisli sto pravi. ama pa toj izlezen taa izlezena, sekoj na svoja strana... toj doteran taa sredena, ajde ke se pravime ljubomorni... nekako ne mi e slika za bracna zaednica Tocno taka ke posocam primenr na moja bliska prijatelka,koja dozna deka muz i se svalerisuva,ete i on taka ,po teretani,se zafaten demek po sostanoci,so luge,pocna da se doteruva I drugarka mi kao da mu vrati ,da go napravi ljubomoren pocna da si iskaca,da s i se doteruva i sto dobi na toa? na coekov mu olesni,demek ete i ona si nasla nekoj,neka si e srekjna,i na kraj se razvedoa
|
|
|
|