RE: Освежувачи за воздух (Целосна верзија)

Форум >> [Бебе] >> Разговори на родители

Порака

eli07 -> RE: Освежувачи за воздух (21.10.2012 17:54:08)

ИЗВОРНА ПОРАКА: iguance32

Ne znam koja cena e zasto nie go zemavme pred nekolku godini....a dormeoto ne ja pokacuvase vlaznosta ni do nego ako go stavevme meracot....taka da zavrsi vo skladiste

A Chicoviot dali e dobar ?? Cenata e 2.300 na popust.Ne znam dali ima po prodavnicive 2 vo 1 i procistuvac i navlaznuvac na vozduh?? Ako ima nekoja mamicka nesto takvo molam da podeli mislenje :) Fala

zzaa -> RE: Освежувачи за воздух (23.12.2012 15:00:47)

jas pred 1nedela go kupiv osvezuvacot za vozduh na chicco 3000 den.e i sum mnogu zadovolna,nema sega suvo grlo i zatnato nose inaku se gusevme po cela nok se greme so termo pecka i ne se disese,mislev na dormeo no procitav komentari i poveketo od vas ne bea zadovolni i si go zemoav ovoj isti e kako na slikata[img]http://www4.slikomat.com/11/1223/ool-003860_thumb.jpg[/img]

kikicka -> RE: Освежувачи за воздух (25.1.2013 0:03:59)

Дормето е ѓубре невидено!! Пластиката каде што всушност е ламбата се стопи, друго не се чисти делот кај вентилаторот па така цел бигор и прашина е таму а кога дува се лета незнам дали прочистува или загадува. Бев задоволна само првиот месец од користење. Инаку незнам оја му е намената ама сите навлажнувачи испуштаат пареа а Дормеото само дува ладно како вентилатор.
Денес си купив на Chicco тој хуби како плава коцка и за 5 мин се осети во собата дека воздухот е влажен, баш и мм забележа што до сега не се случило[sm=smiley36.gif].

mamicka_26 -> RE: Освежувачи за воздух (25.1.2013 0:33:20)

Незнам колку знаете ама не се препорачува никако навлажнувач кој испушта пареа во соба кај што е детето. Ова го слушнав од еден доктор од Козле кој што рече тоа е исто како детето да си го пуштила во магла. И ние имавме таков кој што испушта пареа и прекинавме да го употребуваме.Сега го употребувм само дормеото и јас лично сум презадоволна од него.

kikicka -> RE: Освежувачи за воздух (25.1.2013 9:02:44)

Навлажнувач со топла пареа не се препорачува за дете а инаку ладна е океј.Мамичка де кажи што е тоа толку што ти си задоволна од Дормеото???

Malecka23 -> RE: Освежувачи за воздух (25.1.2013 9:44:51)

i jas sum zadovolna od dormeoto celo vreme e ukluceno posto se greeme na parno da drva duva kao laden vozduh ako moze taka da go narecam e sea normalno sto se trosi poveke voda ai gledam deka na M veke ne i e konstantno zatnato noseto e sea dali e od toa ili od dr ne znam,A inaku i nas ni fati sol zs jas pametna staviv morska sol vo sadot ama mm cel go otvori-mnogu lesno se otvara go iscistivme i super e

Страница: <<   < Претходна страница  1 2 [3]