Maca25 -> RE: Менструални болки (15.5.2012 23:56:13)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natasa981 Neznam kade da pisam pa ovde izbrav..Nenormalno me bolat jajnicite eve veke dva dena, od koi denes so posilen intenzitet.Bolkata e kako koga me boli pred da dobijam, ama sega malce posilno..mozebi i kako koga me boli pri ovulacija, stoznam samo posilno..Seuste go dojam bebevo ,ima 7 meseci od poroduvanje ,no seuste ne sum dobila menstruacija posle poroduvanje.Sto da se napijam? Neznam dali smeam Ketonal [sm=smiley22.gif] Ако ептен не можеш да издржиш и болката те спречува да извршуваш некои обврски околу бебето тогаш напиј се нешто. Само не знам дали кетонал може да се пие додека се дои. Најубаво да прашаш во аптека, или пак некој фармацевт тука нека пише. Може ќе добиваш, а може да е најобично воспаление. Јас добив неколку дена откако престанав да дојам, безосетно добив, траеше пократко од порано. Уште добивам без никаква болка, но последниве неколку пати многу ме болеше стомак првите 2 дена. Јас добивам на 60 -70 дена сега, а пред да родам на 90. Малце од малце ми е посреден циклусот.[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|