Fiao -> RE: Трудници во третото трмесечје III - од 27. до 40. недела (14.12.2011 10:00:37)
|
Aj dobro utro od mene! Kako ste deneska? I stiskame palci na kockicka, so lesno da si pomine ne samo carskiot tuku uste povazno, oporavuvanjeto. Jas vcera bev za nikade, nekako nemav energija za nisto, a bozem so mm otidovme do novoto vero da dozememe nekoi raboti i mislam deka ke padnev u nesvest kako bese toplo... Deneska sum podobra, barem se osekjam naspano ako nisto drugo. Miana inaku jas ke se poragjam vo klinkika, mene me vodi Dr. Tofoski, ama iskreno neznam dali toj ke me poragja bidejki kolku sto znam on nikogas ne dezura, a za ovaa rabota ne se znae koga ke bidne neli [sm=smiley1.gif] Inaku na 300 uma sum sto da pravam utre so rodendenov, doktorot mi rece pregled tek vo petok, osven ako ne dobijam bolki porano. a jas pa sakam utre vecer da si gi pokanam prijatelite na torta, ama epten sme veke vo odbrojuvanje (utre mi e kraen termin) i nekako moive nesto me premisluvaat... [sm=zmeden.gif] Inaku vcera krajno cudno se cuvstvuvav, nemav bolki ama imav nekoe epten cudno cuvstvo deka nesto se slucuva... Stomakot mi e dosta spusten vo izminative 2-3 dena, a i od vreme navreme osekjam nekoi mali bolkicki, pa kako peckanja, tamu dole... neznam cudno e, a realni bolki do sega ne sum imala. Od pred 3-4 dena isto taka pocnav da cuvstvuvam kako vibracii na stomakot, pa si pretpostavuvam deka toa se kontrakcii (kako koga igra nekoj muskul) ama bidejki i tie se totalno bezbolni, iskreno ne sum sigurna dali se toa tie... A na krajot na kraistata denot se blizi, pa moze e samo nekoja panika [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|