Mrs.Tinka -> RE: Трудници во третото тромесечје III - од 27. до 40. недела (1.12.2011 0:23:45)
|
Cestitki ana mari, da e zdrava i ziva LARA! Pisi nesto poveke za momentot koga se zapoznavte so LARA :)! Kakva e ? Miana, sto mislese koga rece "podobro im e na prvorodkite, ne znaat sto gi ceka" ili taka nesto? Leleee ne me zagrizuvaj sega bas na kraj. Inaku go prasav doktorot sto vaginaleti da zemam za iscedokot sto go imam, mi rece NISTO! Stom brisevite se negativni, nemalo potreba nisto da se stava. probaj so nesto prirodno, kamilica, soda bikarbona.... Bas ste bile vredni denes, ste pisuvale- edvaj ve docitav! Jas cel den cistam, mi se ukoci kicmata. Od bolkite sto me ispanicija vo sabotata, nema ni B. Utre na transfuziologija da vidime do kade se d-dimerite ako mi prepisat Clexane po ne znam koj pat mislam deka ke napravam se za da se porodam. Uf kolku mi zdosadi, bockaj se sabajle, bockaj se navecer, DOSTA EEEEEEE! kako ne se porodiv vo sabotata, pa da raskrstam so Clexane i da go gusnam moeto najslatko [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/duda.gif[/image]! Mozebi ubavo sto se sluci toa vo sabotata, si go pobediv stravot!Nekako sega se cuvstvuvam po spremna! Pozdrav do site, ubavo da si spete vecerva!
|
|
|
|