*Elena* -> RE: Трудници во третото тромесечје III - од 27. до 40. недела (23.11.2011 14:26:40)
|
Zdravo devojki, eve i jas da pisam tuka, ve citam celo vreme:)...kaj mene se e mirno uste a imame polni 39 nedeli, kraen termin e 30ti. Vcera na ctg nemase tragi od kontrakcii, otvorena sum 2 cm veke 3 nedeli, posletkata mi e veke zrela i plodovata voda mi e namalena. Arno ama bebusko ima uste 1 nedela do kraen termin i izgleda ne mu se brza[sm=smiley1.gif]. Inace i jas si imam maka so eden hemoroid, doktorkata me tesese deka bilo normalno i deka ke si imam problemi i posle poragnjanje, a postoto boli[sm=smiley13.gif]. A za posltelninata od enci menci, i jas zemav takva (plava), mnogu e ubava, veke namestena mi e, so ogradicki, navlakata od jorganceto se vadi, a od perniceto ne. Imam i od struzanka edna, samo navlaka za jorgance, carsavce i jastucnica e, majka mi ja zema za 850 den, taa mi e kako rezervna za menuvanje, pa ako treba uste ponatamu, zdravje. I vaka brojam denovi jas cekajki i citajki po forumov[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] pozz do site i so lesno...
|
|
|
|