|
Snowhite RR -> RE: Чудни навики на нашите бебиња (29.2.2012 20:57:25)
|
Има чудна навика ако ги извадам наочарите и се лути и ме тера одма да ги ставам и тоа плачи, вреска додека да ги ставам, ај се трпи во ред е, се грижи за мојот вид, ама кога ќе си легниме навечер и тогаш не ме остава да ги вадам, па лежам со наочари додека да заспие[sm=smiley36.gif]. Оваа навика му е уште од мал и не се одвикнува. Друга навика чудна, кога си легнуваме да спијаме на секоја минута бара вода, ќе се напие, ќе ја оставиме чашата, ќе легни, додека се наместил да спие, пак, ВОДА САКАМ, и пак станува и пак истото И друга чудна навика е ако речи на пример мамо дај ми вода и татко му ако му дај, плачи, пишти или ако јас му дадам вода, а после му ја дадам чашата на мм да ја остави пак плачи, денски се трпи некако ова, ама се случува навечер, да се разбуди и ако се случи нешто вакво да не му се угоди и вреска куќата ја крева во воздух. Јас гледам секогаш да не му угодувам за ова зашто не сакам да се разгалува, ама засега нема ефект и ова навистина ме вади од такт, се надевам ќе му помине Исто ако излезам од едната врата, а да влезам од другата (зашто имаме една в дневна и една в трепзарија) и тогаш плачи, се лути
|
|
|
|