Bethany -> RE: Трудници во третото тромесечје II - од 27. до 40. недела (12.7.2011 19:26:11)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: mamicka77 ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany Јана, убаво е креветчето. И баш е практично, има доста фиоки. Нека ве служи и за второ, трето... [sm=bravo.gif] Ние се одлучивме за монтажното, поради тоа што ќе може после користење да го спакуваме и да не ни зафаќа просторот. Инаку, вие што имате тоа монтажното, да ли имате купено уште душек плус или ќе користите само тој што е со креветчето. Мојата пријателка само користеше тој тенок душек, плус има ставено ќебенце испод постелнина, па така мислев и јас. А можеби понатаму да купам посебно душече кога малку потпорасне, оти нели сега е и убаво бебето да спие на потврдо? Bethany nie planirame takvo montazno da kupime sto e so tul odnosno so zavesa odozgore i so podloga za presoblekuvanje ako se raboti za istoto nie sme vo plan da kupime i odma posebno dusece bidejki ke go kupuvaat moite roditeli i rekoa se odednska da kupat za da ne mu ja mislat deka se seuste dolzni,a vo plan sum dodeka go koristi gornoto nivo da ne go stavam duseceto samo da postelam duplo kebe i eden prekrivac pa potoa postelninata a koga veke ke se simneme na dolnoto nivo togas ke mora da se koristi dusekot,taka da deka i da e za edna godina ke nema da ti treba stom planiras da ne stavas dusek na gornoto nivo bidejki jas sto imam rodnini i sto imaat takvo krevence mi kazaa deka ta koga napolni edna godina bebeto togas go simnale na dolnoto nivo Мамичка77, такво слично е и ово нашето само без тоа со завеса. И да има два нивоа. http://www.slikomat.com/?uid=4932738
|
|
|
|