Lara2224 -> RE: Трудници во третото тромесечје - од 27 до 40 недела (27.6.2011 14:08:24)
|
Eh kamo takva da bese pricinata sto me nema... Imam jas uste mnogu izgleda. Pri kraj na 36ta nedela sum vo sreda vlagam vo 37ma. Na poslednite pregledi (33-34ta nedela) se bese mirno, bepce zdravo i golemko ama od kontrakcii ni k, a postelkata stepen na zrelost 0 :D Uste sum vo Ohrid, samo sega i mazeto mi se pridruzi pa i pomalku vreme imam sega za na PC a i brat mi ne me pusta mnogu mnogu, mi vika koga ke se zacitas po toa forumite za debeli ne stanuvas so saati :D sega go nacekav na rabota e pa na raat si citav dva saati se sto sum propustila. Vo sabota-nedela zdravje se vrakjam za Sk, pa ke vidime so ke kaze doktorica, dali sme fdo negde ili ke si cekam do sredina-kraj na juli?!? Snosti prv pat sobrav sila da si legnam bez da se napijam magnezium, si vikam i da me fatat grcevi moram da prestanam da go pijam koga togas. I od spienje vidov nesto slicno samo sabajleto od kaj 5-6 saat dodeka ne me razbudija vo 8 i toa otkako se napiv B6. Prethodno na periodi mi se grcese stomakot proprateno so nagoni za povrakjanje i kiselini no ne postojano... pa si mislam da ne se toa nekakvi lazni ili prvicni kontrakcii posto ne znam kako izgledaat ni ednite ni drugite. :D Cestitki do Blond, Heba, i drugite ako veke zavrsile rabota :D gi cekame da se falat pa sto pobrzo site da produzime na forum bebe. So lesno na site koi se denes po bolnici i im ja pustame cela hrabrost i srekja! Gushki do site hrabri mamicki i bebinja, a i do site trudnici!!! odam pak da kasnam nesto posto so ova kiselinive imam nemam vekje ni apce ne pomaga, samo tonik i da se dzvaka nesto celo vreme :D
|
|
|
|