hoho -> RE: Трудници во третото тромесечје - од 27 до 40 недела (27.6.2011 12:23:50)
|
Lady bug до пред еден месец ми се случуваше да ми се уврти некоја грозна мисла и после тоа бев нерасположена, депресивна, нервозна,и се тоа само од психата, како што кажа SkCura77, и во тие моменти само сакав мм да е до мене и никој друг да ме масира и ја да си заспијам [sm=smiley1.gif] Имав грозен период на почетокот на оваа бременост, повторно крварења и цело време ми беше таму паметот, на ден одев во вц да се проверам по 100 пати, страшно измачување. А за пораѓањето напишав и вчера, докторот ми рече дека после 33 недела ништо веќе не е старшно, да истераме до таа недела па многу да не му ја мислам. Јас му верувам него и нормално дека сакам да си терам до крај, ама ако сака нешто да биде нека биде одтогаш[sm=smiley1.gif] Многу луѓе знам што се породиле во 7 и 8 месец па дечињата се супер. Иначе со здравје да си ги користите новите работи и се да си помине во најдобар ред[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|