Elce -> RE: Трудници во третото тромесечје - од 27 до 40 недела (6.6.2011 12:42:13)
|
Zenski sega doagam od CTG koja panika mi ja napravija sega neznam kaj da odam.Sabajle pravev CTG KAJ 08.30 bese uspano bebeto,me vide na eho doktorot se pogodi Kocoski vo ambulanta i spored dimenziite mi vika deka odgovara za 35 g.nedela a jas sum 38.2 g.n.ispaga deka poslednive dve nedeli kolku sto ne bev na pregled deka bebceto ne e mrdnato vo rast,go prasuvam zosto da ne ne s eishranuva dobro i sl.mi vika jas sum bila mala po rast,gluposti,prethodno si odgovarase tocno za nedelite.Na Klinika ambulantite rabotat vo noviot del ama strasno se neorganizirani,pak guzvi pak cekanja,raspravi imase,i plus eden ton mazi i toa site isposednale,nema zena kaj da sedne.Za alergijava mi vika da pijam Loratidin,sega se mislam kaj da odam na privatno na eho da se vidi,me faka strav kako bas sega da ne rasti,treba da se reagira na vreme ako nesto ne e vo red,a ni dopler ne mi napravi.[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley19.gif[/image],mi vika za nedela dena na kontrola togas ke sme videle dali pocnalo da rasti ili ne.
|
|
|
|