SkCura77 -> RE: Трудници во третото тромесечје - од 27 до 40 недела (1.7.2011 13:02:30)
|
EleonoraSR, i mene mi se leukocitite pokaceni, i vo krv i vo urina, ako e malku nad normala ne e strasno, obicno e nekoj proces vo organizmot sto ne mora da bide steten ili opasen, slaba nastinka, opadnat imunitet, zabolen zab, nastinata beshika i sl. Povekje vitamincinja i mineralcinja periodov i dvizenje i cuvaj se od infekcii. Dushice, za rezimot na ishrana, taa D-r Turundzieva e poznat nutricionist sto si ima svoj klub za slabeenje i im pomaga na lugjeto za izbalansirana ishrana pri bremenost i razni zaboluvanja. Ne e nisto strasno ako se konsultiras so nea sigurno kje ti napise rezim kako da se hranis poradi niskoto zelezo, mnogu bila fina, drugarka mi odese kaj nea 3 meseci i se vodese po nejziniot rezim na ishrana i si go popravi zdravjeto. Pa ako treba da se konsultiras so nea, odi i razgovaraj si. Jas trebase da bidam na rezim na ishrana poradi proteinite vo krvta pa na kraj me podbraa poiskusni lekari so edna dieta sto ni MM sto e poznat gurman ne mozese da izede tolku, a jas sve si butav samo vo ime na zdrav bebuvko moj! [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|