1mama -> RE: Трудници во второто тромесечје - од 13 до 26 недела (9.8.2012 10:51:52)
|
marijam,znaci isto i na mene mi e,kamce od 3mm na desen bubreg so zastoj na caskata,leukocitite mi se mnogu pokaceni,maticnata me isprati vo bolnica na urolog inaku vo veles so kniska uput i kartonce ne se plaka skapo,i jas lezev so ifuzii i inekcii za bolka.neznam tebe kaj te pratile?jas sum 25ned,no neznam zosto ti rekle za kateter deka se stava? se stava sonda preku mocniot kanal do bubregot za da se prosiri kanalot za da izleze kamceto samo....mene ne mi dadoa antibiotici alergicna sum na penicilin pa samo spasmex ako mi se povtorat istite jaki bolki,no poveke deluva uvin caj otkolku brusnica,3pati na den da se pie,lubenici mnogu,dinji i tecnosti postojano kolku mozes popveke podobro...otvriv nova tema za bubrezi ako sakas mozeme tamu da pisuvame za toa,se nadevam ke bides podobro so tvojata bremenost,verojatno treba da lezeis poveke.ke izdrzime zaedno neli?se nadevam nema da ne fatat istite strasni bolki poveke nikogas. Проблеми со бубрези во бременост taka e novata tema
|
|
|
|