boni25 -> RE: Трудници во второто тромесечје - од 13 до 26 недела (6.1.2012 8:06:03)
|
Draga Ananija, jas pred dva dena izlegov od bolnica, inaku bremenosta ja vodam vo remedika, mojot ginekolog sto mi ja vodi bremenosta mi kaza deka mnogu mi e skrateno grloto na matkata megjutoa ne mi kaza kolku cm kako na tebe, mi rece samo 3 dena po vrakanje doma da gi pijam apcinjata i posle samo miruvanje, za serklaz nisto ne mi bese spomnato, od muabeti znam deka vo praksa ne se koristi veke cesto kako intervencija, sega duri ne znam ni koga da odam na povtoren pregled i dali da pobaram vtoro mislenje bidejki i vamu ne mi se seriozni nesto mnogu. na sekoja bolka a mi se pojavija slabi bolki vo predelot na jajnicite mi e strav da ne se sluci nesto, prva bremenost mi e, i ne znam veke sto e normalno da te boli a sto ne, i samo gi panicam site okolu mene a najmnogu samata sebesi. Ako ti rekle da lezis, a ne si ostanala so edno mislenje, spored mene sega zasega odmaraj ali sledi si go teloto, bidejki toa najdobro ke ti kaze, i pisi kako ti e , se nadevam deka se ke bide vo red
|
|
|
|