Lara2224 -> RE: Трудници во второто тромесечје - од 13 до 26 недела (29.3.2011 10:10:46)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Lidina ИЗВОРНА ПОРАКА: mamicki Lilicka, gi kupiv od butik za trudnici vo Prilep, 1300 denara bea, inaku se kroeni kako klasicni pantaloni, ubavo izgledaat so se, a ima isto i farmerki za trudnici za istite pari, pa ako ne te vrzuva rabotata za poklasicna garderoba, podobro e da si zemes farmerki, se isplakja, tocno deka e za nekolku meseca, ama kje gi nosis cesto, a za meseto se raj.[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/bravo.gif[/image] Jas kupiv farmerki od Prilep isto 1300 den., Mamicki mozda gi imame istite [sm=smiley36.gif] i sekoj den sum vo niv gi ubiv od nosenje. A kupiv i pantoloni od GTC Premaman, kako skapani se na sekoe oblekuvanje se rasparuvaat i moram da gi sijam za da gi oblecam. Sto e najtragicno ne mi se tesni, naprotiv siroki se takov e krojot. Ama malku da potegnes i ete dupka! 1500 den bea ama dzabe frleni pari. Vo buticite za trudnici istite stvari se premnogu skapi... Ama eve moram da imam bar dva para klasicni se otpukav po 2400 vo GTC ama mi stojat fenomenalno... a za farmerki da ne zborime, si kupiv edni od Ramstore, takvi siroki, slatki, mnogu se ubavi ama pustite bez tegnenje na prvite tri nosenja se rascepija na tri razlicni mesta. Sega najdov edni slicni vo edno malo prodavnice so makednski proizvodi blisku do JBT, karsi piazza liberta, pa ke vidime kako ke se pokazat....
|
|
|
|