БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
spie _____________________________Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !
ме чека во кревет гледа тв да заспиеме заедно ама се мислам дека додека да се разделам од вас тој ќе биде во длабок сон _____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
Na pripremi e vo oh
nesto nervozno mi deluva vo ova vreme
ми стои над глава и диригира што да пишам _____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
raboti _____________________________Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
не е дома,којзнае каде се шета
Спие со Филип. _____________________________Live and let live
замина на викендица со другарите, вечерва сме кај моите _____________________________Daughters are another version of yourself, but only better !
Отиде да пешачи, демек да го намалел стомакот пред да одиме на одмор
Otide da odnese fakturi na duznici ...valda ke pustat nekoj dinar
Се бања со Филип во базенче! _____________________________Live and let live
На работа,работи!!
Na rabota e ,cel den pred FB
Na rabota e sega. _____________________________THE SKY IS THE LIMIT!
Doma so decata, me ceka da dojdam od rabota.
спие. не успеав да го разбудам во 13:00 _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
со надица се натпреваруваат кој може да изеде повеќе сладолед _____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
Се надевам дека е на работа
Во некој филм е влезен и ме дави со глупости _____________________________When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
go banja vnukot i mu raskazuva gluposti
Go uspiva Filip, ama mislam deka za 5-10 min. ke gi najdam i dvajcata uspani :)
спие а јас умирам од досада
Spie
го цитирам: Е ај у гужва сум, имам многу работа те барам после....
И најмалата градина може да биде извор на свежина и инспирација. Со правилни комбинации на билки,...
Живот
Мини градината на тераса е совршено решение, лесна за одржување, практична и идеална дури и ако ш...
Во динамичниот начин на живот, многу луѓе забораваат да слушаат на сопственото тело и наместо тоа...
Исхрана
Кога вашето дете е настинато, правилната исхрана игра клучна улога во забрзување на опоравувањето...