Последни статии

Цуцлата: пријател или непријател на развојот?
Цуцлата е еден од најчестите предмети во секојдневието на новороденчињата. Таа им дава утеха, пом...

Опрема и додатоци

Можеш да купиш се освен мир во душата
Во денешно време често го замислуваме богатството како врата кон сe: слобода, удобност, успех. Но...

Живот

како и секогаш...не знаеш дали да плачеш или да се смееш...онлајн изданието не е поставено за да ви ја постирам...Хелена (мајка на ќерка која мислам дека е петто одд.) во сосема недолична поза и се фали како го позајмува својот глас за жешка линија...мислам дека секој коментар е непотребен, нели?
  како и секогаш...не знаеш дали да плачеш или да се смееш...онлајн изданието не е поставено за да ви ја постирам...Хелена (мајка на ќерка која мислам дека е петто одд.) во сосема недолична поза и се фали како го позајмува својот глас за жешка линија...мислам дека секој коментар е непотребен, нели?  

Јас му велам-Тоа е срамотен збор и не смееш да го употребуваш...А тој ми вика-Дали е исто толку срамотен како зборот пи
  Јас му велам-Тоа е срамотен збор и не смееш да го употребуваш...А тој ми вика-Дали е исто толку срамотен како зборот пи а,кој што децата често го кажуваат на училиште...Јас останав со подотворена уста и целата во
  а,кој што децата често го кажуваат на училиште...Јас останав со подотворена уста и целата во  , п
 , п