за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
изгледа дека само јас и ти сме на форумот јас супер сум ми се муабети со некој ама се живо по дома заспа а јас догледав Евровизија и сега дремам на нетот...
25.05.2010, 23:11
Палешка РР
7505
Знаете зошто Чак Норис не доаѓал во Македонија? Се плашел, зошто Ѓоко Таневски ја имал силата
25.05.2010, 23:15
tereza
784
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка
Знаете зошто Чак Норис не доаѓал во Македонија? Се плашел, зошто Ѓоко Таневски ја имал силата
хахахахахаааа,се изнасмеав и човекот башка го отепаа со зезанции на фб
25.05.2010, 23:18
Bogdancanka
5422
хехехеехехех ах Палеке Палешке ама ме изнасмеа хехехехе а што денес беше евровизијата лол од која планета паднав
25.05.2010, 23:25
Палешка РР
7505
хаха...и јас си велам што е ваква штама на РР, никој ни да мрдне, дај да провртам на ТВ, кога гледам Евровизија...тотално заборавив , ама на пресудниот чин на отворање плика, тука бев
25.05.2010, 23:27
Bogdancanka
5422
јас сега тука се информирав,појма немав си гледав Бандини
25.05.2010, 23:40
jovanka
1745
od tolku obvrski so decata po doma Evrovizija ja zaboraviv
26.05.2010, 08:50
amelbebe
1105
zenski sto e ovaspienje od vas sramota tuuuuuuuu nikoj nema stanete cistite po doma ajdete na laf muabet i malku ogovaranja
26.05.2010, 09:43
Палешка РР
7505
Еееееевееее, слушнав дека викаш и дојдов , леле едвај сум отворила очи утрово
26.05.2010, 09:49
arh_diz
7198
Jas stanuvam rano sekogas ama ne se vklucuvam tolku rano
26.05.2010, 12:11
amelbebe
1105
dobro be Paleska sto pravese sinoka ta edvaj si stanala,a ti arh-diz da na cistis po doma
26.05.2010, 12:15
arh_diz
7198
Necistam ama od navika stanuvam rano 7-7:30 .
26.05.2010, 12:19
amelbebe
1105
i jas stanuvam toa vreme ama pieme kafe so mm pred da odi na rabota
26.05.2010, 12:25
arh_diz
7198
Pa i nie isto pieme kafe muabet i posle toa toj odi na rabota jas doma . Mada iskreno kazano i na mene nekako mi nedostiga rabotata
26.05.2010, 12:39
amelbebe
1105
da znaes kolku mi nedostasuva rabotata nekako pozivo se osekav
26.05.2010, 14:03
Bitolcanka
2461
Како сте девојки оваа сончева среда? Конечно се поправи времето, престанаа дождовите да не го заречам Што има старо ново? Како си поминувате?
26.05.2010, 14:08
Bogdancanka
5422
јас денес супер да се каже работа по дома еден куп али ајде де никако да почнам али ајде ве поздравувам и да одам да почнам да не ми остане за утре.Утреш куќа некрепи
26.05.2010, 14:11
Тања РР
2029
Jaс сум за никаде Битолчанка. Јана од сабајле е нешто кенкава, не дава да ја испуштам од раце, уште не сум ни појадувана а дојде време за ручек. Сега во една рака детето, во друга муслите, пробам да каснам нешто.
26.05.2010, 14:13
Bitolcanka
2461
Кога нема работа за жена Работа колку сакаш, одмор тешко... Но штом се организираме добро сами ќе си најдеме и одмор, а подобар одмор од дружбата на нашата РР не верувам дека има Јас повеќе на компјутер работам, а кога се вклучувам на РР се релаксирам И да - секогаш со девизата - Што можеш да завршиш денес, не оставај за утре. / Утре ќе имаш повеќе одмор
26.05.2010, 14:16
Bitolcanka
2461
Не можеш да ја оставиш на некој да ти ја причува Тања? Не е во близина мајка ти или некоја сосетка, пријателка? Можеби сопругот И јас само бисквити каснав за појадок, гледам помалку леб да јадам...
26.05.2010, 14:22
Тања РР
2029
Нема никој близу Битолчанка а и сите со своите обврски се. Мм е на работа до 5, јас сум си сама со Јана. Требаше денес да одам на семинар ама се јавив и кај мам и кај свеки и никој не можеше да дојде да ја почува 2 часа
26.05.2010, 14:26
Julie1
2354
Тања, јас мислам дека најубаво со Јана да си појдеш на семинар другпат Јаничка ја интересираат такви работи и мирна си е таму Ќе има и други семинари!
Поздрав за Јана, да не биде кенкава и да ја остави мамичка да ручка и малку одмори!
26.05.2010, 14:27
Bitolcanka
2461
Те разбирам Тања... Сакаш и ти да си одвоиш повеќе време лично за себе, но не можеш да ја оставиш - уште е малечка. Видов на тикерот - 5 месеци има, така? Ќе поминат уште 5 брзо, нема да забележиш. Добро, нас-слободните и другите со поголемки деца ни се чини за миг порастиле децата на другите луѓе, а вие си знаете како ви е Сепак, секој период си има предност... Кога ќе порасти ќе го бараш ова време кога беше малечка, нежна, ти се грижиш за неа, се радуваш, играш, потсетувајќи се на твоето детство
26.05.2010, 14:32
Тања РР
2029
И јас секогаш си велам ќе има и други семинари Јулие, ама мене тие ми се „полузадолжителни“. Морам годишно да посетам одреден број за да можам да ја обновам лиценцата. Здравје, сепак Јана ми е најважна, а во моментот ЕДИНСТВЕНО важна.
26.05.2010, 14:37
Bitolcanka
2461
ИЗВОРНА ПОРАКА: Тања
Здравје, сепак Јана ми е најважна, а во моментот ЕДИНСТВЕНО важна.
Да, таа ти е приоритетна сега. Се' друго може да почека. Секако, во животот некогаш мора од нешто да се откажеме за некоја друга моментална првостепена работа, но за нешто како што е нема збор. Анѓелчето е незаменливо, бесценето до тебе и Јана